Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 παραδόθηκαν στους εκπροσώπους του Περιφερειακού Τμήματος Λουτρακίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΕΣ) τα είδη που συγκεντρώθηκαν κατά την κοινή δράση ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας που συνδιοργανώθηκε από το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό Σχολείο και το Γυμνάσιο Περαχώρας.

Η Διευθύντρια του Γυμνασίου Περαχώρας κ. Ελένη Αυλωνίτη απευθυνόμενη στους μαθητές και στις μαθήτριες του Σχολείου ανέφερε ότι Αλληλεγγύη σημαίνει να δίνεις ένα χέρι βοηθείας σε όποιον το έχει ανάγκη, τόσο για την αποκατάσταση μιας επείγουσας κατάστασης, όσο και για την αίσθηση ασφάλειας που πηγάζει από τέτοιου είδους συμπεριφορές, την αίσθηση, με άλλα λόγια πως το άτομο δεν είναι μόνο του και απροστάτευτο, αλλά μέρος μιας υγιούς κοινωνίας που στο μέτρο του δυνατού θα σκύψει πάνω από οποιοδήποτε πρόβλημα. Μιας κοινωνίας όπου τα ανθρώπινα ιδεώδη είναι σε ετοιμότητα να υπερασπιστούν οποιονδήποτε το χρειάζεται. Επιπλέον, τόνισε  την ευρύτερη και σημαντική προσφορά του Ερυθρού Σταυρού τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε διεθνές επίπεδο.

anigif 4

Ευχαριστούμε θερμά τις Διευθύνσεις των συνεργαζόμενων σχολικών μονάδων για την άψογη συνδιοργάνωση, τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τις μαθήτριές μας αλλά και τους γονείς τους, για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας.

Αφήστε μια απάντηση

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση