Νέα του σχολείου μας


15055650_529023550627728_7386786926783624356_n

 

1.Με εκκλησιασμό και ομιλία από τον θεολόγο καθηγητή του σχολείου μας κ. Αναστάσιο Μακρογιαννόπουλο αποφάσισε ο σύλλογος καθηγητών να γιορτασθούν οι τρεις ιεράρχες.Επισημαίνεται ότι το υπουργείο με νεώτερο έγγραφό του διευκρινίζει ότι δεν θα καταχωρήθουν απουσίες σε όσους μαθητές δεν λάβουν μέρος στην εκδήλωση αυτή.

2. Οι έλεγχοι επίδοσης (βαθμοί) των μαθητών μας του α΄ τετραμήνου θα δοθούν στους γονείς-κηδεμόνες τους, την Τετάρτη 01-02-2017 στις 11:3ο

3.Το προεδρείο του συλλόγου γυναικών Πάργας επισκέφθηκε το σχολείο μας και ενημέρωσε τους μαθητές μας για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις που θα διοργανώσει στην Πάργα τις δεύτερες απόκριες. Ο πετυχημένος αυτός θεσμός είμαστε βέβαιοι ότι και φέτος θα έχει μεγάλη συμμετοχή,κέφι και ζωντάνια , αφού έχει αγκαλιασθεί από όλους τους Παργινούς.

4.Όλα είναι έτοιμα για την εκδρομή στη Θεσσαλονίκη από 2-4 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων που υλοποιεί το σχολείο μας. Ιδιαίτερη σημασία έχει η παρουσίαση από μαθητές μας του θεατρικού έργου του Μπρεχτ,  ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Γ΄ΡΑΪΧ. Η εκδήλωση αυτή,που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 02/02/2017 στις 19:00 στο Βαφοπούλειο  Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Θεσσαλονίκης συνδιοργανώνεται από το σχολείο μας και την Ισραηλιτική κοινότητα της Θεσσαλονίκης. Καλούμε τους Παργινούς της Θεσσαλονίκης να μας τιμήσουν με την παρουσία τους. Στην εκδήλωση θα παραστούν, ο δ/ντής του σχολείου και η πρόεδρος του συλλόγου γονέων- κηδεμόνων κ. Α. Ζούλα.

Την επόμενη μέρα οι μαθητές μας θα ξεναγηθούν στη Θεσσαλονίκη από μέλη της Ισραηλιτικής κοινότητας και θα παρακαθήσουν σε γεύμα προσφορά της Ισραηλιτικής κοινότητας.

Δείτε την αφίσα:

Afisa Vafopouleio

 

Δημοσιεύθηκε στην ΓΙΟΡΤΕΣ, ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ, ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ, ΣΧΟΛΕΙΟ. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση