Γυμνάσιο Καβασίλων Ημαθίας

To blog του σχολείου μας

Αρχεία για Σεπτέμβριος, 2022


Μαθήματα Ενισχυτικής Διδασκαλίας

Σας γνωστοποιούμε ότι ξεκίνησε η διαδικασία για τη λειτουργία της Ενισχυτικής Διδασκαλίας στο Γυμνάσιο, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 109161/Δ2/8-9-2022 Υ.Α. του Υ.ΠΑΙ.Θ. (ΦΕΚ 4818/Β/2022)

Για το σχολικό έτος 2021-2022 η Ενισχυτική Διδασκαλία μαθητών Γυμνασίου περιλαμβάνει τα μαθήματα: Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία και Αγγλικά.

 

Η Ενισχυτική Διδασκαλία καλύπτει 1-5 διδακτικές ώρες την ημέρα μετά τη λήξη του κανονικού προγράμματος.  Κριτήριο για την επιλογή – συμμετοχή των μαθητών/τριών στα τμήματα μαθημάτων Ενισχυτικής Διδασκαλίας, μετά από σχετική ενημέρωση και αίτηση των γονέων και κηδεμόνων, αποτελεί η επίδοση του/της μαθητή/τριας στο αντίστοιχο μάθημα.

 

Κάθε μαθητής/τρια μπορεί να παρακολουθήσει από ένα έως και όλα τα μαθήματα της Ενισχυτικής Διδασκαλίας.

 

Για τους/τις μαθητές/τριες που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της Ενισχυτικής Διδασκαλίας θα πρέπει οι γονείς-κηδεμόνες τους να υποβάλλουν  αίτηση δήλωση μαθημάτων.

 

Η Υ.Δ. θα συμπληρωθεί ηλεκτρονικά και θα τη βρείτε εδώ:

Αίτηση_δήλωση μαθημάτων 2022_23

 

Θα αποσταλεί στο email του σχολείου ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 26/09/2022 ΣΤΙΣ 10:00.

email Γυμνασίου Καβασίλων:  mail@gym-kavas.ima.sch.gr

Ο Αγιασμός του σχολείου μας

Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 9.00 π.μ. πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στο σχολείο μας για το σχολικό έτος 2022 -2023.

Παρόντες ήταν η Διευθύντρια, οι μαθητές και μαθήτριες,  καθώς και όλοι οι καθηγητές και καθηγήτριες του σχολείου μας.

Δείτε εικόνες:

99 55 44 33 11

Αγιασμός στο Γυμνάσιο Καβασίλων για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

agiasmos

Ο αγιασμός στο Γυμνάσιο Καβασίλων θα γίνει τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 9:00 π.μ.. Όμως, η προσέλευση των μαθητών/μαθητριών θα πρέπει να γίνει νωρίτερα, καθώς το κουδούνι θα χτυπήσει στις 8:20 π.μ..

Η μετακίνηση των μαθητών/τριών θα γίνει με σχολικό λεωφορείο, το οποίο θα περάσει από Σταυρό στις 7:30 π.μ., από Νησί στις 7:30 π.μ. και  από Λουτρό στις 7:45.π.μ.

Μετά τον αγιασμό, θα διανεμηθούν τα βιβλία στους μαθητές/μαθήτριες. Χρήσιμο είναι να έχουν μαζί τους τη σχολική τους τσάντα.  Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι προαιρετική για μαθητές/τριες και εκπαιδευτικούς.
Όσοι γονείς/κηδεμόνες δεν πραγματοποίησαν ακόμη την εγγραφή των παιδιών τους στο Γυμνάσιο (Α΄, Β΄, Γ΄ τάξη), παρακαλούνται να προσέλθουν στο σχολείο για την εγγραφή.
Καλή σχολική χρονιά!
Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Καβασίλων

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων