ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑ


          
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022
Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022, 21:17  Με ετικέτα ,
Από: ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑ | Κάτω από: Χωρίς κατηγορία

.jpgΤην Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022 το σχολείο μας πραγματοποίησε διασχολική δράση με αφορμή την γιορτή για την Εξέγερση του Πολυτεχνείου. Στη δράση συμμετείχε το σχολείο μας, το 2ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας και το ΓΕΛ Φουρφουρά. Οι μαθητές/τριες ενημερώθηκαν για τον αντιδικτατορικό  αγώνα και την εξέγερση του Πολυτεχνείου, έπαιξαν ένα παιχνίδι γνώσεων, άκουσαν τραγούδια με στόχο να τιμήσουν τους αγώνες για την Δημοκρατία και να αναγνωρίσουν την αξία της.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για την συνεργασία τους που συνέβαλε στην επιτυχή διοργάνωση της γιορτής.

Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή του 2ου  Γυμνασίου Ιεράπετρας κ. Τζαράκη Φιλοκτήτη, καθώς και τον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου και ιδιαίτερα την κα. Πιθαρούλιου ως υπεύθυνη της γιορτής.

Ευχαριστίες από καρδιάς στον κ. Παγώνη Νικόλαο φιλόλογο ΕΑΕ, νυν εκπαιδευτικό του 2ου Γυμνασίου Ιεράπετρας και περσινό εκπαιδευτικό του σχολείου μας, που μας έφερε σε επαφή με το 2ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας και στάθηκε η αφορμή για την διασχολική δράση των τριών σχολείων.



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση