Εγγραφή, ανανέωση εγγραφής ή μετεγγραφή στο Εσπερινό ΓΥΜΝΑΣΙΟ 2024-2025

icon esperinoΌσες/όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν στο Εσπερινό ΓΥΜΝΑΣΙΟ, μπορούν να προσέλθουν στο σχολείο, προκειμένου να υποβάλουν τα απαιτούμενα από την νομοθεσία έγγραφα, από την Τρίτη, 25 Ιουνίου έως και την Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024.

Για την εγγραφή, ανανέωση εγγραφής ή μετεγγραφή στο Εσπερινό Γυμνάσιο απαιτείται η φυσική παρουσία στο σχολείο:

    • της ιδίας/του ιδίου, εάν κατά την ημερομηνία εγγραφής, επανεγγραφής ή μετεγγραφής η ενδιαφερόμενη/ο ενδιαφερόμενος έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας.
    • της/του κηδεμόνα, εάν κατά την ημερομηνία εγγραφής, επανεγγραφής ή μετεγγραφής η ενδιαφερόμενη/ο ενδιαφερόμενος είναι ανήλικη/ανήλικος.

Οι ΑΝΗΛΙΚΕΣ/ΑΝΗΛΙΚΟΙ, που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν στο Εσπερινό Γυμνάσιο, οφείλουν να προσκομίσουν στο σχολείο τα παρακάτω:

    • φωτοαντίγραφο βιβλιαρίου εργασίας για την συγκεκριμένη εργασία ή ομάδα εργασιών στην οποία απασχολούνται.
    • εκτύπωση των ηλεκτρονικά υποβαλλόμενων από τον εργοδότη στοιχείων στο πληροφοριακό σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας ΣΕΠΕ-ΟΑΕΔ-ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, από τα οποία προκύπτει η σχέση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου των ανωτέρω μερών.
    • εάν απασχολούνται νόμιμα σε εργοδότες με τους οποίους είναι σύζυγοι ή συγγενείς α’ και β’ βαθμού, φωτοαντίγραφο βιβλιαρίου εργασίας για την συγκεκριμένη εργασία ή ομάδα εργασιών στην οποία απασχολούνται. Οι εργοδότες τους οφείλουν σε αυτή την περίπτωση να υποβάλουν υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 (Α’ 75).
    • εάν απασχολούνται στον ναυτιλιακό ή αλιευτικό τομέα, αντίγραφα ναυτικού φυλλαδίου, από τα οποία να προκύπτουν τα προσωπικά στοιχεία ναυτικού (σελ. 4 και 5) και τις αντίστοιχες σελίδες ναυτολόγησης-απόλυσης, ή/και πίνακα θαλάσσιας υπηρεσίας που έχει εκδοθεί από Δ.Ν.ΕΡ. ή Λιμενική Αρχή.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την διεύθυνση του σχολείου. Τα στοιχεία επικοινωνίας του σχολείου θα τα βρείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων