Εθελοντική Αιμοδοσία στις 20/4/2016

Ο σύλλογος διδασκόντων και οι μαθητές του Εσπερινού Γυμνασίου – Λυκείου Αγρινίου, συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων ετών, διοργανώνουν την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016 και ώρα 18:00 εθελοντική αιμοδοσία στο χώρο του Σχολείου και προσκαλούν όλους όσους επιθυμούν, να προσέλθουν και να προσφέρουν «δέκα λεπτά από τη ζωή τους» δίνοντας λίγο αίμα για αυτούς που το έχουν ανάγκη.

    Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι μαθητές δείχνουν έμπρακτα κοινωνική ευαισθησία και αλληλεγγύη στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, συμμετέχοντας δυναμικά στο έργο του Συλλόγου Αιμοδοτών Αγρινίου.

Σχετικά με ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Το Εσπερινό Γυμνάσιο – Λυκ. Τάξεις Αγρινίου λειτουργεί από τις 7::00μμ έως 10:35 μμ.Το σχολείο μας λειτουργεί με πεντάωρο πρόγραμμα διδασκαλίας. Η διάρκεια Φοίτησης στο Γυμνάσιο είναι τριετής ενώ στο Λύκειο τεταρτοετής. Για να εγγραφεί ένας μαθητής στο σχολείο πρέπει να είναι τουλάχιστον 15 ετών. Οι μαθητές που φοιτούν επιτυχώς στις δύο τελευταίες τάξεις του Λυκείου έχουν δικαίωμα πρόσβασης με πανελλαδικές σε ποσοστό 1% επί του αριθμού θέσεων σε κάθε σχολή ΤΕΙ-ΑΕΙ (πλην των στρατιωτικών σχολών) και με λιγότερη εξεταστέα ύλη (70-80%) καθώς και διαφορετικά θέματα. Τα όρια των απουσιών είναι αυξημένα σε σχέση με τα ημερήσια.


Περισσότερες πληροφορίες
Δημοσιεύθηκε στην ΣΧΟΛΕΙΟ. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση