Αρχική » Έκδοση Υπεύθυνης Δήλωσης για Διδακτική Επίσκεψη

Μαθητικές Ψιλο-ματιές

Screen Shot 03 30 15 at 06.16 PM

erasmus+

erasmus
European SchoolRadio Logo

Δράσεις του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου – Για ένα ασφαλέστερο Διαδίκτυο

Saferinternet banner

1) SaferInternet4Kids.gr – Υλικό σχετικό με την ασφαλή χρήση του Ίντερνετ και τη χρήση των κοινωνικών δικτύων.

helpline banner

2) HelpLine.gr Συμβουλευτική γραμμή Βοήθειας Ηelp-line (διαθέσιμη και τηλεφωνικά στο 210-6007686)

safeline banner

3) SafeLine.gr – Ανοιχτή Γραμμή Καταγγελιών για το παράνομο περιεχόμενο του Διαδικτύου.

Ενημερωτικό υλικό για μαθητές / μαθήτριες

Πρόσφατα άρθρα

Kατηγορίες

Ιστορικό

Έκδοση Υπεύθυνης Δήλωσης για Διδακτική Επίσκεψη

Αγαπητοί γονείς, προκειμένου να συμμετάσχει ένας μαθητής / μία μαθήτρια σε Διδακτική Επίσκεψη του σχολείου που πραγματοποιείται με χρήση μεταφορικού μέσου, απαιτείται η ενυπόγραφη συναίνεση του κηδεμόνα, η οποία δηλώνεται με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Τρόπος Α΄ : Κατεβάζετε  πατώντας εδώ την ΥΔ της Διδακτικής Επίσκεψης, την εκτυπώνετε, την συμπληρώνετε και την αποστέλλετε σκαναρισμένη μέσω email στο σχολείhttps://blogs.sch.gr/gymdrsey/files/2024/02/ΥΔ-Διδακτικής-Επίσκεψης.pdfο.

Τρόπος Β΄ : Προσέρχεστε στο σχολείο αυτοπροσώπως και την συμπληρώνετε επί τόπου.

Τρόπος Γ΄Έκδοση μέσω της Υπηρεσίας gov.gr

Διαδικασία: Αντιγράφετε  το παρακάτω κείμενο και το επικολλάτε στο σώμα της ψηφιακής Υπεύθυνης Δήλωσης, το συμπληρώνετε και προχωράτε στην έκδοση της ΥΔ. Στην συνέχεια την αποθηκεύεται και, είτε την εκτυπώνετε και την προσκομίζει ο μαθητής στο σχολείο είτε την αποστέλλετε συνημμένα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το κείμενο είναι το παρακάτω:

  1. Ως κηδεμόνας του/της μαθητή/τριας …………………………………………………….της … τάξης του Γυμνασίου Δροσιάς,   ΕΠΙΤΡΕΠΩ Ή ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ το γιο/κόρη μου να λάβει μέρος στη Διδακτική / Εκπαιδευτική Επίσκεψη του σχολείου, στ…   ………………………………….  οδικώς που θα πραγματοποιηθεί την  …………….. …… /……/202….  . (Στην περίπτωση που υπάρχει συναίνεση δηλώνετε επίσης τα παρακάτω)
  2. Θα ενημερώσω τον Αρχηγό της Εκδρομής ή τον Διευθυντή του σχολείου για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει το παιδί μου και για την φαρμακευτική του αγωγή.
  3. Δέχομαι ανεπιφύλακτα τους όρους και τους περιορισμούς που θέτει ο Σύλλογος και οι συνοδοί καθηγητές, για την ομαλή διεξαγωγή της εκδρομής και δηλώνω ότι θα ακολουθεί το πρόγραμμα της εκδρομής και τις υποδείξεις του αρχηγού και των συνοδών καθηγητών.

Πατήστε εδώ για να εκδώσετε ΥΔ μέσω του gov.gr

 

Δεκέμβριος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Σαν σήμερα

21/12/1952: Η Ελένη Σκούρα ορίζεται υποψήφια του Ελληνικού Συναγερμού (Παπάγος) για τις επαναληπτικές εκλογές του Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη. Θα εκλεγεί και θα γίνει η πρώτη ελληνίδα βουλευτής.
   - Σχετικές αναρτήσεις