ΑΡΕΘΟΥΣΕΙΑ 2014

Στις 30 Απριλίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο Γυμνάσιο Αρέθουσας η μαθητική εκδήλωση αθλητικού και πολιτισμικού περιεχομένου «Αρεθούσεια 2014».

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Διευθυντή του Γυμνασίου κ.Κυριαζή Δημητρίου με τη συνεργασία και στήριξη του Συλλόγου των Διδασκόντων Καθηγητών, με στόχο την προαγωγή των αθλητικών και πολιτισμικών αξιών καθώς και της ευγενούς άμιλλας ,της ανάπτυξης πρωτοβουλιών αλλά και σχέσεων συνεργασίας και φιλίας μεταξύ των μαθητών/τριών και των σχολείων που συμμετείχαν στην εκδήλωση .

Στα πλαίσια αυτά προσκλήθηκαν τα σχολεία του δήμου Βόλβης και συμμετείχαν το Γυμνάσιο Ρεντίνας,το Γυμνάσιο Σοχού,το Γυμνάσιο Νέας Μαδύτου και το Γυμνάσιο του Προφήτη (σύνολο 450 μαθητές/τριες).

Οι μαθητές/τριες αγωνίστηκαν σε ατομικά και ομαδικά αθλήματα όπως μπάσκετ, βόλλευ, πίνγκ-πόνγκ, χόκευ, σφαίρα και άλμα εις μήκος.

Η εκδήλωση περιείχε επίσης διαγωνισμό ζωγραφικής, διηγήματος και τραγουδιού.

Η συμμετοχή  και ο ενθουσιασμός των παιδιών ήταν πολύ μεγάλος και οι επιδόσεις τους εξαιρετικές. Ανέπτυξαν φιλίες μεταξύ τους μέσα από τη δημιουργικότητα, το παιχνίδι, τη φαντασία χωρίς ίχνος ανταγωνισμού.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Διευθυντής του Γυμνασίου απένειμε τίτλους διάκρισης αλλά και συμμετοχής στους μαθητές/τριες.

Σημειώνουμε, επίσης ότι στη διεξαγωγή της εκδήλωσης συνέβαλε και το Δημοτικό Σχολείο Αρέθουσας ,το οποίο θα πραγματοποιήσει προσεχώς την αντίστοιχη εκδήλωση για τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Βόλβης.

Ιδιαίτερα σημαντική υπήρξε η στήριξη της εκδήλωσης από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου.

Το Γυμνάσιο Αρέθουσας ευελπιστεί και στοχεύει τα «Αρεθούσεια» να αποτελέσουν θεσμό για το Σχολείο μας και να διεξάγονται κάθε χρόνο και πιο εμπλουτισμένα σε δραστηριότητες που χαροποιούν και καλλιεργούν τους μαθητές μας.

 

IMG_20140430_114411

 

 

 

IMG_20140430_112143

IMG_20140430_115612

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *