Παρουσίαση των νέων έργων Erasmus+ MAKER SCHOOLS, INSPIRE και GAME IT που θα υλοποιήσει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων

Tρία νέα έργα Erasmus+ θα υλοποιήσει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων την ερχόμενη διετία. Tο αντικείμενο των έργων και τα αποτελέσματα τους και οι εκπαιδευτικές δράσεις που θα περιλαμβάνουν παρουσιάστηκαν σε διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιανουαρίου 2021, και διοργανώθηκε από το Γραφείο Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων.
Τα έργα αυτά εντάσσονται στις Στρατηγικές Συμπράξεις για την Καινοτομία και την Ανταλλαγή Καλών Πρακτικών. Πρόκειται για δύο έργα που εντάσσονται στον τομέα της Σχολικής Εκπαίδευσης:
• MAKER SCHOOLS: Ενίσχυση της δημιουργικότητας και της ενασχόλησης με τις Θετικές και Τεχνολογικές Επιστήμες μέσω της ενσωμάτωσης της τριδιάστασης σχεδίασης και εκτύπωσης στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
• GAME IT: Διαδραστικό παιγνιδοποιημένο και συμπεριληπτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για προετοιμασία για διεθνή κινητικότητα στην επαγγελματική εκπαίδευση στους τομείς του τουρισμού και της φιλοξενίας.
και ένα έργο που εντάσσεται στον τομέα της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης.
• INSPIRE: Εκπαίδευση στο Επιχειρείν στον τομέα του Αθλητισμού και της Αναψυχής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Σχετικά με ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ν. ΧΑΝΙΩΝ


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Erasmus+, GAMEIT, INSPIRE, MAKERS. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.