Επιστροφή σε Ειδικά αφιερώματα 2011-12

Ζωντανή μετάδοση του 4ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής στις 8 & 9 Μαΐου 2012

Το European School Radio (http://esradio.mysch.gr), έχει την τιμή να συμμετέχει στο 4ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής στη Θεσσαλονίκη, στις 8 & 9 Μαίου 2012, στο κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείου Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ (Πλανητάριο Θεσσαλονίκης).Το European School Radio κλήθηκε να παρουσιαστεί ως μια σχολική καινοτομική δράση με τη χρήση Πληροφορικής αλλά κυρίως ως συνεργάτης επικοινωνίας για το Συνέδριο. Γιαυτό, για τις δύο μέρες θα γίνει το ραδιόφωνο του Συνεδρίου και θα παρέχει πλήρη ζωντανή ραδιοφωνική κάλυψη, με μουσική, παρουσιάσεις και συνεντεύξεις στο χώρο του Συνεδρίου καθόλη τη διάρκεια του συνεδρίου.

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν και επισκεφτούν πάνω από έξι (6) χιλιάδες μαθητές/τριες από δεκάδες σχολεία και είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός για την Κεντρική Μακεδονία αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα.

Επίσης, σχολεία και παραγωγοί εκπομπών που συνεργάζονται στο Μαθητικό Ραδιόφωνο, με τις ομάδες ραδιοφώνου τους και με την ευθύνη των καθηγητών τους θα συμμετέχουν στο Συνέδριο με τις δικές τους παρουσιάσεις άλλα και με την παρουσία στους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του European School Radio στο ΝΟΗΣΙΣ.

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε κι εσάς σας ώστε να παραβρεθείτε στο Συνέδριο, στο πλευρό του European School Radio. Η παρουσία σας θα ενισχύσει τον ρόλο και την διάδοση του σε ακόμη περισσότερους μαθητές. Για το λόγο αυτό θα υπάρχει ειδικός εκθετικός χώρος που θα διαμορφωθεί για το Μαθητικό Ραδιόφωνο, το οποίο στην ουσία θα είναι και ραδιοθάλαμος του σταθμού.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου το ESR διοργανώνει και εκπλήξεις με happenings και VIPS που θα δώσουν συνέντευξη στο μαθητικό ραδιόφωνο και θα ενισχύσουν με την παρουσία τους το ραδιόφωνο!

Διαβάστε εδώ για να ενημερωθείτε αναλυτικά για το πρόγραμμα μεταδόσεων του ESR για τις 8 και 9 Μαΐου.

Τις επόμενες μέρες, στην επίσημη ιστοσελίδα του 4ο Μαθητικού Συνέδριου Πληροφορικής θα εμφανιστεί το λογότυπο του ESR με αντίστοιχη πληροφορία για το ρόλο του ραδιοφώνου και υπερσύνδεση στο Ιστολόγιο μας, κάτω ακριβώς απο τους Χορηγούς Επικοινωνίας.

Για όσους ενδιαφέρονται μπορούν να βρούν το επίσημο Διαβιβαστικό και Σύντομο Ενημερωτικό, το οποίο μπορείτε να βρείτε ανηρτημένο και στην Ιστοσελίδα του Συνεδρίου.

Με τιμή

Η Συντονιστική Ομάδα του European School Radio

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δείτε εδώ φωτογραφίες και ακούστε και δείτε την μετάδοση του European School Radio από το ΝΟΗΣΙΣ που πραγματοποιήθηκε στις 8 και 9 Μαΐου 2012

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/esr-2011-2013/esr-2011-12/%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%b1%cf%86%ce%b9%ce%b5%cf%81%cf%8e%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1/%ce%b6%cf%89%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%ae-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac%ce%b4%ce%bf%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-4%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b1%ce%b8%ce%b7%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%8d-%cf%83%cf%85%ce%bd/

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση