A lot oFM: Τα Νέα του κόσμου από το Β1

Για επίσκεψη στην ιστοσελίδα του σχολείου μας πατήστε πάνω στη εικόνα

Αγαπητοί διαδικτυακοί ραδιοφωνατζήδες,

Συντονιστείτε την Παρασκευή 4 Μαρτίου μεταξύ 4-5μ.μ. στο ESR γιατί το Β1, η ομάδα πολιτισμού των Εκπ. Αργύρη-Λαιμού, μας παρουσίαζει ενδιαφέροντα νέα από όλο τον κόσμο!!!

 

 

 

 

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου:

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εμείς τα παιδιά της Β1’ τάξης που είμαστε στην ομάδα «Πολιτισμού» του σχολείου μας, ασχολούμαστε με το project «Σύγχρονοι πολιτισμοί του κόσμου», όπου ερευνούμε έναν πολιτισμό από κάθε ήπειρο. Επειδή στο μάθημα της Γλώσσας μάθαμε για τις εφημερίδες, αποφασίσαμε να γίνουμε για λίγο μικροί δημοσιογράφοι. Έτσι διαβάσαμε εφημερίδες και γράψαμε άρθρα. Μετά  φτιάξαμε την εκπομπή τα «Νέα του Κόσμου» που μιλάει για 4 γεγονότα από 4 χώρες που βρίσκονται σε διαφορετικές ηπείρους. Σε αυτή την εκπομπή, θα μάθετε νέα από το Περού,την Κίνα,την Αίγυπτο και την Ιταλία.

ΚΑΛΗΜΕΡΑΜπορείτε ν’ ακούσετε την εκπομπή μας στο σχολικό ραδιόφωνο «European School Radio» από τον υπολογιστή σας την Παρασκευή 4 Απριλίου 2014 στις 4 το απόγευμα. Ελπίζουμε να σας αρέσει.

Η Β1’τάξη: Μαριάννα, Αγγελίνα, Σοφιάννα, Έκτορας, Ελισάβετ Κ., Σαββίνα, Ελισάβετ Μπ., Ματθαίος, Ίρις, Ισμήνη, Στέλλα, Μελίνα, Γιάννης, Μάριος και Ευγενία.

 

Από την ομάδα Τύπου κι ενημέρωσης, alotoFM!!

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2014/04/03/a-lot-ofm-%cf%84%ce%b1-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%85-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf-%ce%b21/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση