Η μετάδοση του Φεστιβάλ Ηχοχρωμάτων του Δ. Κηφισιάς. Ότι θέλετε να μάθετε!

Ήταν μια υπέροχη, μαγική βραδιά γεμάτη μουσική και βέβαια ραδιόφωνο. Οι μαθητές – παραγωγοί του European School Radio, ήταν εκεί και μετέδωσαν ζωντανά όλο το παλμό του φεστιβάλ, με συνεντεύξεις και τον ήχο της σκηνής του φεστιβάλ.  Για να ξαναμπείτε στο κλίμα και να θυμηθείτε ότι έγινε δείτε:

Φωτογραφίες

Βίντεο

Ακούστε τμήματα της ηχογράφησης

και διαβάστε το :

Δελτίο Τύπου!

Σας   γνωρίζουμε  ότι το EUROPEAN  SCHOOL RADIO πραγματοποίησε  ζωντανή ραδιοφωνική μετάδοση  του ΦΕΣΤΙΒΑΛ  ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΩΝ , του Δ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ, που έγινε  στις  22 Σεπτεμβρίου  2012 και  από ώρα 17.00 μ.μ. έως  23.30  μ.μ. Το  φεστιβάλ περιελάμβανε  συγκροτήματα με διαφορετικά είδη μουσικής ( ρόκ, έντεχνη, φολκλόρ, έθνικ, κ.α.) και ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον φεστιβάλ διαφορετικό από τα άλλα.

Πιο συγκεκριμένα συμμετείχαν τα συγκροτήματα: BLACK FORCE ( μαθητικό  συγκρότημα), ΕΓΧΟΡΔΟΝ ( μουσικό  σύνολο με κιθάρες), ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΚΙΚΛΗΣ με το συγκρότημά του, το  συγκρότημα οι ΑΣΣΟΙ  ΤΟΥ LOUIS  SALVATORE, και το διάσημο ελληνικό συγκρότημα  C-REAL. Το  EUROPEAN SCHOOL RADIO, βρισκόταν  εκεί στο πανέμορφο Πάρκο Ηρώων  Πολυτεχνείου στη Ν. Κηφισιάόπου πραγματοποίησε  ένα ακόμη ζωντανό πρόγραμμα, με μουσικές επιογές, προσφωνήσεις, συνεντεύξεις από τα συμμετέχοντα συγκροτήματα.

Ήταν μια ακόμη επιτυχία  του ESRADIO, για την οποία θα δημοσιευτεί αναλυτικό ρεπορτάζ με βίντεο, φωτογραφίες και ηχογραφήσεις στο http://blogs.sch/esrblog, δηλαδή στο site  του σταθμού.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2012/09/27/%ce%b4%ce%b5%ce%bb%cf%84%ce%af%ce%bf-%cf%84%cf%8d%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac%ce%b4%ce%bf%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%86%ce%b5%cf%83%cf%84%ce%b9/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση