Η Οδύσσεια του Ομήρου στο Second Life (γ’)

Το τρίτο και τελευταίο machinima με θέμα τη σκηνή του διαλόγου Καλυψώς – Οδυσσέα στη σπηλιά του νησιού είναι αυτό που ακολουθεί. Πρόκειται για βίντεο που κατασκεύασα στα πλαίσια της διπλωματικής εργασίας στο ΠΜΣ του Πανεπ. Πειραιώς, Ηλεκτρονική Μάθηση.

Αν θέλετε να επισκεφθείτε το περιβάλλον στο Second Life με το άβατάρ σας και να γνωρίσετε το θεωρητικό υπόβαθρο της τεχνικής “παιχνίδι ρόλων”, αφού δημιουργήσετε λογαριασμό, στείλτε μου email, για να σας προσθέσω στον κατάλογο των επισκεπτών (για όσο ακόμα θα μπορέσω να συντηρώ το περιβάλλον στο SL).

Κατηγορίες: machinima, Second Life, Αρχαία Ελληνικά, επαγγελματική ανάπτυξη, Οδύσσεια, Όμηρος. Ετικέτες: , , , , , , , , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Ένα σχόλιο στο Η Οδύσσεια του Ομήρου στο Second Life (γ’)

  1. Ο/Η Ntina λέει:

    Θα ήθελα να επισκεφτω το περιβάλλον στο Second Life με το άβατάρ μου και να γνωρίσω το θεωρητικό υπόβαθρο της τεχνικής «παιχνίδι ρόλων». Αν μπορείς να με προσθέσεις στον κατάλογο των επισκεπτών θα το εκτιμούσα πολύ.Κανω μια εργασια για το Second Life και θα ήθελα να δω όσα περισσότερα μπορώ. Στείλε μου πληροφορίες στο e-mail μου.
    Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων…

Τα σχόλια έχουν κλείσει.