Αρχική » Προγράμματα » ΕΚΠΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΕΚΠΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Μετά από τη μεγάλη απήχηση στην εκπαιδευτική κοινότητα που σημειώνουν τα προγράμματα ΕΠ.ΑΝ.ΕΚ.Α. του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, προγραμματίζεται η έναρξη νέων κύκλων:

– Πρόγραμμα «Επαγγελματική Ανάπτυξη των Εκπαιδευτικών και Αξιολόγηση»: έναρξη 17 Οκτωβρίου 2022 (9μηνο – 550 ώρες)

– Πρόγραμμα «Επαγγελματική Ανάπτυξη των Εκπαιδευτικών και Αξιολόγηση: Προσομοίωση Αυτοαξιολόγησης σχολικής μονάδας»: έναρξη 28 Νοεμβρίου 2022 (3μηνο – 330 ώρες).

 

Τα Προγράμματα ΕΠ.ΑΝ.ΕΚ.Α. υλοποιούνται εξ αποστάσεως, με ατομικό ρυθμό και χρόνο παρακολούθησης, και μοριοδοτούνται. Αξιοποιώντας παραδείγματα από τη σχολική πράξη, είναι τα ΜΟΝΑΔΙΚΑ εκπαιδευτικά προγράμματα που ενδυναμώνουν τον επαγγελματισμό και την αξιολογική ικανότητα των μάχιμων εκπαιδευτικών της τάξης, των υποψήφιων εκπαιδευτικών αλλά και των στελεχών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Είναι τα ΜΟΝΑΔΙΚΑ εκπαιδευτικά προγράμματα που αυξάνουν την ετοιμότητα των εκπαιδευομένων για τις αξιολογικές διαδικασίες, όπως δηλώνουν οι ίδιοι/ες οι εκπαιδευόμενοί/ές μας (https://www.epaneka.cce.uoa.gr/gnomi-ekpaideyomenon/).

 

Τα Προγράμματα ΕΠ.ΑΝ.ΕΚ.Α. έχουν την αφιλοκερδή επιστημονική στήριξη και συμβουλή του Ομότιμου Καθηγητή του Ε.Κ.Π.Α. κ. Μιχάλη Κασσωτάκη, του Ιδρυτή και Επίτιμου Προέδρου της Ελληνικής Εταιρείας Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης. Επιστημονικός Υπεύθυνος των Προγραμμάτων είναι ο Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Δημήτριος Φωτεινός, Παιδαγωγικό Τμήμα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Ε.Κ.Π.Α.. Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη είναι η Δρ Φερεσίδη Καλλιόπη, Διδάκτωρ του Ε.Κ.Π.Α..

 

Επωφεληθείτε με την προεγγραφή και τις μεγάλες εκπτώσεις στα τέλη παρακολούθησης!

 

Η νέα μας ιστοσελίδα για πληροφορίες και εγγραφές (μέσω της νέας πλατφόρμας «Κυβέλη»): https://www.epaneka.cce.uoa.gr/

 

 

Η Οργανωτική Επιτροπή του Εκπαιδευτικού Προγράμματος

Επαγγελματική Ανάπτυξη Εκπαιδευτικών και Αξιολόγηση (ΕΠ.ΑΝ.ΕΚ.Α.), 

Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Σεπτέμβριος 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

ΑΡΤΑ

[smartslider3 slider=”2″]

Σαν σήμερα

20/9/490 π.χ: Έλληνες και Πέρσες συγκρούονται στο Μαραθώνα.
Οι Πέρσες, υπό τον Δάτη και τον Αρταφέρνη έχουν 6.500 νεκρούς, ενώ οι απώλειες από την ελληνική πλευρά είναι μόλις 192, ανάμεσά τους και ο Καλλίμαχος. Η ακριβής ημερομηνία αμφισβητείται από πολλούς ιστορικούς, οι οποίοι υπολογίζουν ότι η μάχη διεξήχθη στις 13 ή 14 Αυγούστου.
   - Σχετικές αναρτήσεις

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση