ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΑΥΓΟΥ

Την Πέμπτη 25 Απριλίου, το σχολείο μας διοργάνωσε ένα παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού με πασχαλινά αυγά για τα παιδιά. Όλοι ήταν ενθουσιασμένοι για το παιχνίδι και ανυπομονούσαν να ξεκινήσει.

Το παιχνίδι ήταν απλό: σκορπισμένα πασχαλινά αυγά και μικρά σημειώματα με στοιχεία, για το κάθε επόμενο μέρος που έπρεπε να ψάξουν οι μαθητές και μαθήτριες, κρύβονταν σε διάφορα μέρη του σχολείου και έπρεπε να βρεθούν όλα πριν τελειώσει η ώρα για να φτάσουν στον κρυμμένο θησαυρό. Ήταν μια υπέροχη ευκαιρία για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που το οργάνωσαν και με έναν τρόπο συμμετείχαν, να διασκεδάσουν και να συνεργαστούν ως ομάδα.

Οι δάσκαλοι χώρισαν τα παιδιά σε μικρές ομάδες και έδωσαν οδηγίες για το πώς παίζεται το παιχνίδι. Όλοι ήταν πολύ σοβαροί και συγκεντρωμένοι καθώς ξεκινούσαν την αναζήτηση των αυγών. Τα παιδιά έτρεξαν παντού, αναζητώντας σε κάθε γωνιά και ράγισμα του σχολείου για να βρούνε τα κρυμμένα αυγά.

Μετά από μία ώρα έντονης αναζήτησης, κατάφεραν να βρουν όλα τα αυγά και να φτάσουν στον θησαυρό. Όλοι ήταν ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι που κατάφεραν να το πετύχουν. Ως επιβράβευση, ο θησαυρός ήταν ένα μεγάλο σεντούκι με σοκολάτες που όλοι μοιράστηκαν και απόλαυσαν μαζί.

 

Πρόκειται, λοιπόν, για μία όμορφη εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη σε όλους και μία εξαιρετική ευκαιρία για διασκέδαση, συνεργασία και δημιουργία ανεξίτηλων μνημών μέσα σε κλίμα Πασχαλινής εορτής.