Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου το σχολείο μας ανέλαβε τον καθαρισμό κοντινής παραλίας της κοινότητάς μας έτσι ώστε τα παιδιά μας να ευαισθητοποιηθούν σχετικά με το περιβάλλον και να γίνουν υπεύθυνοι και ενεργοί πολίτες.
Μήνας: Σεπτέμβριος 2022
Την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022 η Α’ και η Β’ τάξη του σχολείου μας επισκέφτηκαν τη γειτονική παιδική χαρά (παλιό δημοτικό σχολείο). Ήταν μια ευχάριστη ανάπαυλα από τα μαθήματα και τις σχολικές μας υποχρεώσεις. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν, να αλληλεπιδράσουν και να περάσουν λίγες στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς. Επιστρέψαμε στο σχολείο γεμάτοι-ες όμορφες φθινοπωρινές εικόνες και μυρωδιές. Ελπίζουμε να ξαναπάμε σύντομα.
Την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022 οι τάξεις Γ’, Δ’, Ε’ και ΣΤ’ επισκέφτηκαν στο λιμάνι της Αίγινας την αθηναϊκή τριήρη “Ολυμπιάς”, αντίγραφο των αρχαίων πλοίων, που κατασκευάστηκε το 1987. Μάθανε την ιστορία της και θαύμασαν το μήκος της (36,9 μ.) και το πλάτος της (6 μ.), καθώς και το γεγονός ότι μπορούσε να πλέει με μέγιστη ταχύτητα άνω των 9 κόμβων.
Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 καλωσορίσαμε τους παλιούς αλλά και τους νέους μαθητές- μαθήτριες του δημοτικού και του νηπιαγωγείου στο όμορφο σχολείο μας, που άνοιξε για ακόμα μια χρονιά προσδοκώντας να προσφέρει γνώση, άνευ όρων αγάπη και όμορφες στιγμές. Η χαρά μας ήταν μεγάλη που μοιραστήκαμε αυτήν την ξεχωριστή μέρα, τόσο με τους μαθητές και τους γονείς τους, όσο και με τους επίσημους καλεσμένους μας, τον πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νικόλαο Πτερούδη και τον πρόεδρο τοπικής κοινότητας κ. Ηλία Γρυπαίο. Αναμένουμε να δημιουργήσουμε και τη φετινή χρονιά ένα κλίμα εμπιστοσύνης, θαλπωρής και καλής συνεργασίας μεταξύ σχολικού και οικογενειακού περιβάλλοντος με στόχο τα παιδιά μας.

