Ευχαριστήριο για τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας ,ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας Ενώσεων Συλλόγων Γονέων Περιφέρειας Κρήτης  και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Φαιστού , συγκέντρωσε στο σχολείο μας μεγάλες ποσότητες από είδη πρώτης ανάγκης  για τους πλημμυροπαθείς : εμφιαλωμένα νερά ,κονσέρβες ,κομπόστες ,φρυγανιές και παξιμάδια ,χαρτικά ,μωρομάντηλα  κ.α . τα οποία με τη βοήθεια του Δήμου Φαιστού ,δια του Αντιδημάρχου  κ.Κωνσταντουλάκη Αντωνίου και του προσωπικού του Δήμου και τους οποίους ευχαριστούμε , μεταφέρθηκαν  στο νηπιαγωγείο Πετροκεφαλίου ,όπου γίνεται η συγκέντρωσή τους .

Σαν Διευθυντής του Σχολείου θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Γονείς/ Κηδεμόνες των μαθητών/τριών του σχολείου μας  για τη μεγάλη συμμετοχή τους στην προσπάθεια συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης  για τους πλημμυροπαθείς.

Η αλληλεγγύη που δείξατε στους συνανθρώπους μας σε αυτές τις δύσκολες εποχές ήταν συγκινητική. Σημαντικό όμως, ήταν και το μάθημα αλληλοβοήθειας και σεβασμού στο συνάνθρωπο  που διδάχθηκαν  οι μικροί  μαθητές/τριες του σχολείου μας από την κίνησή σας αυτή.

Τυμπάκι,02-10-2023

Ο Διευθυντής του Σχολείου

ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ

τροφιμα 2 1τροφιμα 1τροφιμα 5τροφιμα 3 βτροφιμα 4