ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΙΝΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Φιλοξενείται στο Blogs.sch.gr

Υψηλή κατάταξη στο 25ο Παιδικό Κυνήγι θησαυρού για το σχολείο μας!!!!

Μαρ 202315

Μόλις σήμερα ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα από το 25ο Παιδικό Κυνήγι του Θησαυρού και είμαστε πολύ περήφανοι για την κατάταξη των ομάδων μας.
Η ομάδα των Κοριτσιών (Οι Εξερευνήτριες του Πρινέ) κατέλαβαν την 4η θέση και η ομάδα των αγοριών (Οι ντετέκτιβ Κλουζ) κατέλαβε την 8η θέση. Οι θέσεις αυτές έχουν πολύ μεγάλη αξία αν αναλογιστεί κανείς ότι συμμετείχαν 80 ομάδες με περίπου 800 μαθητές!!!!
Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του σχολείου μας που αγωνίστηκαν και πέτυχαν μία τόσο σπουδαία κατάταξη. Οι πολλές ξεναγήσεις στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου τα Σαββατοκύριακα, ο κόπος των παιδιών, η μελέτη της ιστορίας του Ρεθύμνου απέδωσαν καρπούς. Τα παιδιά αγωνίστηκαν δίκαια, τηρώντας τους κανόνες στο έπακρο, καθαρίζοντας το χώρο μετά το πέρας του παιχνιδιού και αποδεχόμενοι τους νικητές.
Τους ευχόμαστε να έχουν πάντα τέτοιες επιτυχίες στη ζωή τους και να αγωνίζονται πάντα με τόσο όμορφο τρόπο σε όλους τους αγώνες που θα δώσουν στη ζωή. Μπράβο παιδιά! Συγχαρητήρια!!!
https://www.gousgounides.gr/…/anakoinosi-5-oi-nikites…

οθόνης 2023 03 17 162147

από κάτω από: Δραστηριότητες του σχολείου, Στ τάξη| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Υψηλή κατάταξη στο 25ο Παιδικό Κυνήγι θησαυρού για το σχολείο μας!!!!    

Τα σχόλια είναι κλειστά.



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων