Ευρωπαϊκή διάκριση προγράμματος eTwinning

Μετά τη βράβευση με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας, το έργο που υλοποίησε στο etwinning την περσινή σχολική χρονιά η εκπαιδευτικός Ελένη Μαγγανιάρη με τη Δ’ τάξη, με τίτλο ”ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ” (Guards of theEarth) βραβεύτηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας.

europeanqualitylabel

Στην ενημερωτική επιστολή προς την κυρία Μαγγανιάρη, η ομάδα του eTwinning αναφέρει χαρακτηριστικά:

Αγαπητή ELENI MAGGANIARI,
Συγχαρητήρια! Το σχολείο σας βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας σας στο έργο eTwinning “Guards of the Earth”. Αυτό σημαίνει πως η εργασία σας, η εργασία των μαθητών και του σχολείου σας έχει αναγνωριστεί στο  υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Σαν αποτέλεσμα, θα λάβετε ένα πιστοποιητικό το οποίο μπορείτε να επισυνάψετε στην ιστοσελίδα σας και να το εκθέσετε σε μία περίοπτη θέση στο σχολείο σας. Επίσης, το έργο σας θα εμφανιστεί σε έναν ειδικό χώρο της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Πύλης στο www.etwinning.net.

Για μία ακόμη φορά, συγχαρητήρια για αυτό το μοναδικό επίτευγμα και ελπίζω να συναντηθούμε σε κάποια από τις εκδηλώσεις eTwinning κατά τη διάρκεια του έτους.

Με τους καλύτερους χαιρετισμούς μου
eTwinning Team

Συγχαρητήρια για τη διάκριση απέστειλαν στο Σχολείο και προσωπικά στην κυρία Μαγγανιάρη η Διευθύντρια Α/θμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής κα Βασιλική Ξυθάλη και ο Σχολικός Σύμβουλος της Περιφέρειάς μας κ. Εμμανουήλ Κουμπιάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *