ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑΛήψη αρχείου

Αγαπητοί γονείς,

Με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς σας ενημερώνουμε ότι ξεκινάμε με τους καλύτερους οιωνούς για μια νέα δημιουργική χρονιά.

Το πρωινό πρόγραμμα όλης της εβδομάδας θα είναι εξάωρο και πολύ σύντομα θα λειτουργήσει και το ολοήμερο.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας.

 

Καλή Σχολική Χρονιά,

Η διευθύντρια

Οδηγίες ενόψει της έναρξης λειτουργίας των σχολικών μονάδων μετά τις διακοπές του ΠάσχαΛήψη αρχείου

Συγγραφή συνεργατικού  παραμυθιού με αναφορές στη  διαφορετικότητα, την ισότητα και τον αλληλοσεβασμό

Συγγραφή συνεργατικού  παραμυθιού με αναφορές στη  διαφορετικότητα, την ισότητα και τον αλληλοσεβασμό. Μια δράση στα πλαίσια του προγράμματος eTwinning: “Σταματώ τις διακρίσεις αποδέχομαι τον άλλο” (Υπ. εκπαιδευτικός: Παπαϊωάννου Κατερίνα – Τάξη Στ1)

Οι διακρίσεις και η αντιμετώπισή τους μέσα από τα βιβλία

Μια δράση στα πλαίσια του προγράμματος eTwinning “Σταματώ τις διακρίσεις αποδέχομαι τον άλλο” (Υπ. Εκπαιδευτικός: Παπαϊωάννου Κατερίνα – Τάξη Στ1)Λήψη αρχείου

Επίσκεψη στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο

PhotoEditor 2022413225317536

Η Στ (1&2) τάξη του σχολείου μας πραγματοποίησε την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 εκπαιδευτική εκδρομή στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθουν, από τη Διευθύντρια του σχολείου μας κα Κατσουγκρη, στις αίθουσες με τη μόνιμη έκθεση, να καθίσουν στα έδρανα του ιστορικού κοινοβουλίου, αλλά και να θαυμάσουν τον έφιππο ανδριάντα του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη στον περίβολο του Μουσείου. Οι μαθητές ενθουσιάστηκαν πολύ μιας και ήταν η πρώτη εκπαιδευτική επίσκεψη της τρέχουσας σχολικής χρονιάς μετά από τρία σχεδόν χρόνια πανδημίας.

PhotoEditor 2022413225317536