“Γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος”

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου και αποτελεί την κύρια εκδήλωση του ΟΗΕ από το 1972 για την ενημέρωση του παγκόσμιου κοινού σχετικά με περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα.
Στο πλαίσιο της συμβολικής αυτής ημέρας, το σχολείο μας σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Βρασνών και τον πρόεδρό της κ. Βαλαβάνη Παύλο, επισκέφθηκε χώρους στην κεντρική παραλία Νέων Βρασνών και φύτευσε λουλούδια στα παρτέρια του πεζόδρομου.
Η συγκεκριμένη δράση χάρισε απέραντα χαμόγελα στους μαθητές και ικανοποίηση, αφού είχαν την ευκαιρία να βγουν από τις σχολικές αίθουσες και να ασχοληθούν με τη φύση.
Κύριος στόχος της δράσης ήταν η ευαισθητοποίηση των μικρών μαθητών σχετικά με τη προστασία του περιβάλλοντος αλλά και η ενθάρρυνσή τους να φροντίζουν οι ίδιοι τα λουλούδια.
Είναι πολύ σημαντικό, πέρα από τη μόρφωση των μαθητών και η διαπαιδαγώγησή τους και μέσα από τις εν λόγω δράσεις, τους δίνουμε τη δυνατότητα να εντρυφήσουν σε θέματα Προστασίας του Περιβάλλοντος.
1 Ημέρα Περιβάλλοντος2 Ημέρα Περιβάλλοντος3 Ημέρα Περιβάλλοντος4 Ημέρα Περιβάλλοντος5 Ημέρα Περιβάλλοντος6 Ημέρα Περιβάλλοντος7 Ημέρα Περιβάλλοντος8 Ημέρα Περιβάλλοντος9 Ημέρα Περιβάλλοντος10 Ημέρα Περιβάλλοντος11 Ημέρα Περιβάλλοντος12 Ημέρα Περιβάλλοντος13 Ημέρα Περιβάλλοντος14 Ημέρα Περιβάλλοντος15 Ημέρα Περιβάλλοντος16 Ημέρα Περιβάλλοντος17 Ημέρα Περιβάλλοντος18 Ημέρα Περιβάλλοντος19 Ημέρα Περιβάλλοντος20 Ημέρα Περιβάλλοντος21 Ημέρα Περιβάλλοντος22 Ημέρα Περιβάλλοντος23 Ημέρα Περιβάλλοντος24 Ημέρα Περιβάλλοντος25 Ημέρα Περιβάλλοντος26 Ημέρα Περιβάλλοντος27 Ημέρα Περιβάλλοντος28 Ημέρα Περιβάλλοντος29 Ημέρα Περιβάλλοντος30 Ημέρα Περιβάλλοντος31 Ημέρα Περιβάλλοντος32 Ημέρα Περιβάλλοντος33 Ημέρα Περιβάλλοντος34 Ημέρα Περιβάλλοντος35 Ημέρα Περιβάλλοντος36 Ημέρα Περιβάλλοντος37 Ημέρα Περιβάλλοντος38 Ημέρα Περιβάλλοντος39 Ημέρα Περιβάλλοντος40 Ημέρα Περιβάλλοντος

Κατηγορίες: Αρχική. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.