“Εορτή των Τριών Ιεραρχών και βασιλόπιτες στο σχολείο μας”

Με ιδιαίτερο τρόπο μα με πολλή́ συγκίνηση γιορτάσαμε και φέτος τη μνήμη των τριών Ιεραρχών, προστατών της Παιδείας, Μέγα Βασίλειο, Γρηγόριο τον Θεολόγο και Ιωάννη τον Χρυσόστομο, στο σχολείο μας.
Το πρόγραμμά μας περιλάμβανε εκκλησιασμό στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, όπου πραγματοποιήθηκε αρτοκλασία και ομιλία από μαθητές της Στ΄ τάξης για τη ζωή και το έργο τους.
Στη συνέχεια οι μαθητές της Γ΄ τάξης με τη δασκάλα τους κ. Τσαουσίδου Ασπασία, ετοίμασαν μια όμορφη εκδήλωση, ώστε οι μαθητές μας να κατανοήσουν το έργο των τριών Ιεραρχών και να αντιληφθούν τη σπουδαιότητα αυτής της ημέρας,
Η εκδήλωση έκλεισε με το απολυτίκιο των τριών Ιεραρχών από τους μαθητές της Στ΄ τάξης με την καθοδήγηση του δασκάλου τους κ. Βενιώτη Γεώργιο.
Η γιορτή μας ολοκληρώθηκε με το μοίρασμα των ατομικών βασιλοπιτών στους μαθητές και το κόψιμο της βασιλόπιτας από τον Σύλλογο Διδασκόντων του Σχολείου.
Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γονέων, την Πρόεδρο και όλα τα μέλη του Συλλόγου που φρόντισαν για τις βασιλόπιτες.
Ευχές για ό,τι καλύτερο σε όλους!
1 Τρεις Ιεράρχες2 Τρεις Ιεράρχες3 Τρεις Ιεράρχες4 Τρεις Ιεράρχες5 Τρεις Ιεράρχες6 Τρεις Ιεράρχες7 Τρεις Ιεράρχες8 Τρεις Ιεράρχες9 Τρεις Ιεράρχες10 Τρεις Ιεράρχες11 Τρεις Ιεράρχες12 Τρεις Ιεράρχες13 Τρεις Ιεράρχες14 Τρεις Ιεράρχες15 Τρεις Ιεράρχες16 Τρεις Ιεράρχες

Κατηγορίες: Αρχική. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.