“Γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940”

Γιορτάζουμε την εποποιία που έγραψαν πάνω στις κορφές της Πίνδου οι μαχητές του 40′. Είναι το ασύγκριτο, το μοναδικό ΟΧΙ, που δείχνει όλο το μεγαλείο και τη δύναμη του λαού μας, όλη την τόλμη και την υπερηφάνεια που κρύβει μέσα της η αθάνατη Ελληνική ψυχή. Ενόψει, λοιπόν, αυτής της εθνικής επετείου οι μαθητές των τάξεων Α΄, Β΄ & Γ΄ του σχολείου μας πραγματοποίησαν μια όμορφη σχολική γιορτή την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας.
Κατά τη διάρκεια της γιορτής έγινε ιστορική αναδρομή στα γεγονότα της εποχής του ΄40, παρουσίαση μικρών θεατρικών αποσπασμάτων καθώς και τραγουδιών. Πριν την έναρξη της εκδήλωσης ο Διευθυντής του Σχολείου, παρέδωσε τη σημαία στη σημαιοφόρο Κεφαλά Κωνσταντίνα απονέμοντας συγχαρητήρια και σε αυτήν, καθώς και στους παραστάτες για την επιτυχία τους.
Αξίζει να συγχαρούμε τους μικρούς μας μαθητές, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κατάφεραν να μας βάλουν όλους στο πνεύμα εκείνης της εποχής καθώς και τις δασκάλες των τάξεων αυτών, κα Τσακίρογλου Αριάδνη, Τσαουσίδου Ασπασία και Χριστίδου Ευδοκία.
Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους οι Εφημέριοι της Ενορίας μας, Πάτερ – Δημήτριος και Πάτερ – Αθανάσιος, ο Αντιδήμαρχος Συντήρησης και Επισκευής Υποδομών και Εγκαταστάσεων κ. Παπαγεράς Παναγιώτης, η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πολιτικής Προστασίας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης κα. Σαλέπη Στέλλα, η Πρόεδρος ΟΚΠΑΠ Δήμου Βόλβης & Πρόεδρος Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα. Τσουραλάκη Κική, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βρασνών κ. Πλουμούδης Σοφοκλής, ο Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος βουλευτής του νομού μας κ. Στοΐτσας Δημήτριος και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας.

Χρόνια Πολλά Ελλάδα!!!
1 12 24 35 26 29 110 1111213141516171819202122232425262728293031

Κατηγορίες: Αρχική. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.