«Πρόληψη ατυχημάτων και ασφάλεια στο σπίτι.»

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων και δράσεων που έχει προγραμματίσει το σχολείο μας, πραγματοποιήθηκε σήμερα 18/02/2016 στην αίθουσα εκδηλώσεων, εκδήλωση με θέμα:
«Πρόληψη ατυχημάτων και ασφάλεια στο σπίτι.»
Μίλησε χημικός-μηχανικός εκ μέρους της εταιρείας «Τιτάν» και το θέμα του αφορούσε την ασφάλεια και την πρόληψη ατυχημάτων στο σπίτι.
Τα παιδιά έκαναν πολλές ερωτήσεις, έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ προβλήθηκαν διάφορες εικόνες σχετικά με το θέμα, όπως και μικρά και πλήρως κατατοπιστικά επί του θέματος βίντεο.
Τέλος, μοιράστηκε σε όλα τα παιδιά και ένα πολυσέλιδο βιβλιαράκι με πολλές χρήσιμες εικόνες, σκίτσα και με τις θεματικές ενότητες «ηλεκτρική εγκατάσταση», «επίπλωση», «εγκαύματα», «επικίνδυνες χημικές ουσίες», «πρώτες βοήθειες» και άλλα.
Πρόληψη ατυχημάτων και ασφάλεια στο σπίτι_1Πρόληψη ατυχημάτων και ασφάλεια στο σπίτι_2Πρόληψη ατυχημάτων και ασφάλεια στο σπίτι_3Πρόληψη ατυχημάτων και ασφάλεια στο σπίτι_4Πρόληψη ατυχημάτων και ασφάλεια στο σπίτι_5Πρόληψη ατυχημάτων και ασφάλεια στο σπίτι_6Πρόληψη ατυχημάτων και ασφάλεια στο σπίτι_7Πρόληψη ατυχημάτων και ασφάλεια στο σπίτι_8

Κατηγορίες: Αρχική. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.