ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, από σήμερα Δευτέρα 1-10-2021 αλλάζει ό τρόπος δήλωσης των SELF-TEST των παιδιών σας για τη συμμετοχή τους στη δια ζώσης διδασκαλία.

Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη  απόγευμα διενεργείται το self-test στα παιδιά σας και το δηλώνετε στην νέα πλατφόρμα edupass.gov.gr και όχι στο self-testing.gov.gr που το δηλώνατε μέχρι σήμερα. Όλη η υπόλοιπη διαδικασία παραμένει η ίδια προς το παρόν. Δηλαδή εκτυπώνετε ή συμπληρώνετε τη σχολική κάρτα την οποία δείχνουν το πρωί της Τρίτης και της Παρασκευής οι μαθητές κατά την είσοδο τους στο σχολείο. Ευελπιστούμε πολύ σύντομα να καταργηθεί αυτό  λόγω του γεγονότος ότι σαν σχολείο έχουμε πια τη δυνατότητα να βλέπουμε άμεσα   τη δήλωση που κάνατε στην νέα πλατφόρμα.    Επιπλέον κάθε Τρίτη και Παρασκευή το σχολείο θα λαμβάνει μια λίστα από την πλατφόρμα με τους μαθητές και τις μαθήτριες που δεν έχουν δηλωθεί στην πλατφόρμα με αποτέλεσμα αυτοί οι μαθητές να μην μπορούν να εισέλθουν στο χώρο του σχολείου ακόμη κι αν διαθέτουν υπογεγραμμένη σχολική κάρτα.

Για τους γονείς που για οποιοδήποτε λόγο θέλουν να επισκεφτούν το σχολείο με ραντεβού που έχουν κλείσει θα πρέπει να μπαίνουν στην πλατφόρμα στην επιλογή επισκέπτες και να κάνουν τη σχετική δήλωση διαφορετικά δεν μπορούν να εισέλθουν στο χώρο του σχολείου.

 

Σχολική κάρτα για COVID-19

Για δήλωση self-test που αφορά σε ΔΗΜΟΣΙΟ σχολείο, προχωρήστε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα edupass.gov.gr. και όχι στην παρούσα.

Εάν είστε γονέας/κηδεμόνας μαθητή ή ενήλικος μαθητής, μπορείτε εδώ να δηλώσετε θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα self-test και να εκδώσετε τη Σχολική κάρτα για COVID-19:

 


Σχολιάστε

Σαν σήμερα

    25/5: Παγκόσμια Ημέρα για τα εξαφανισμένα παιδιά
    Η Διεθνής Ημέρα Εξαφανισμένων Παιδιών (International Missing Children’s Day) διοργανώνεται κάθε χρόνο στις 25 Μαΐου για να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά το πρόβλημα αυτό και παράλληλα να επισημάνει στους γονείς τα μέτρα που πρέπει να λάβουν για την προστασία των παιδιών τους.
    Το Amber Alert Hellas είναι το Εθνικό Συντονιστικό Πρόγραμμα έγκαιρης και έγκυρης ειδοποίησης των πολιτών σε περιστατικά εξαφάνισης/απαγωγής ανηλίκων, το οποίο ενεργοποιείται από τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» με την έγκριση της Ελληνικής Αστυνομίας. Περισσότερα...

       - Σχετικές αναρτήσεις

    25/5/1832: Υπογράφεται στο Λονδίνο η Συνθήκη, με την οποία η Ελλάδα ανακηρύσσεται Βασίλειο.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΥΛΕΣ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΥΛΕΣ

ΜΟΥΣΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

adbanner_1_gr_1

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΕΛΛΑΔΑΣ

adbanner_3_gr_1
Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων