Λήξη μαθημάτων κολύμβησης

Από τον Απρίλιο που μας πέρασε και κάθε Παρασκευή οι μαθητές των τάξεων Γ΄ και Δ΄για ένα δίωρο μάθαιναν κολύμπι. Σωστό κολύμπι. Με αθλητικές προδιαγραφές. Πρώτη φορά στα χρονικά του Νομού Φλώρινας. Μαθήματα κολύμβησης ενταγμένα στο πρωινό σχολικό πρόγραμμα.

Την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 ήταν το τελευταίο μάθημα. Τα παιδιά κολύμπησαν στη μεγάλη πισίνα. Και το ευχαριστήθηκαν. Οι προπονητές τους οργάνωσαν παιχνίδια στο νερό. 

Γεμάτα ευγνωμοσύνη τα παιδιά ευχαρίστησαν τους προπονητές με ζωγραφιές που είχαν ετοιμάσει στο σχολείο τους κι αυτοί συγκινήθηκαν.

Αυτά δε θα γίνονταν αν δεν είχε ασχοληθεί ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής του Γυμνασίου Φιλώτα Σωτήρης Μπόπτσης. Οργάνωσε τη μετακίνηση και τα γραφειοκρατικά και να… να είμαστε πλέον κανονικά… δελφίνια.  – Η έκφραση ευγνωμοσύνης είναι η ελάχιστη εκδήλωσή μας προς το πρόσωπό σας, κύριε Σωτήρη!!!   

Και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ από τους μαθητές και τους γονείς στους δασκάλους μας Ευαγγελία Σερμπίνη και Νικόλαο Μαρτσούλη.

Καλό καλοκαίρι με ασφάλεια στις παραλίες

Οι ζωγραφιές των παιδιών παρουσιάζονται και παραδίδονται στους γυμναστές.
Παιχνίδια στη πισίνα.
Παιχνίδια στη πισίνα.
Παιχνίδια στη πισίνα.
Και υδατοσφαίριση…
Η πρόκληση της μεγάλης πισίνας
Βουτιές στη μεγάλη πισίνα
Η μεγάλη πισίνα και κολυμβητική αυτοπεποίθηση
Βουτιές στη μεγάλη πισίνα

Βουτιές στη μεγάλη πισίνα και με στιλ…

 

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση