ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2021-2022

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2021-2022

Σας ενημερώνουμε ότι, ξεκίνησε η περίοδος κατάθεσης αιτήσεων εγγραφής μαθητών του σχολείου στο Ολοήμερο Τμήμα, για το σχολ. έτος 2021-2022.

 Οι μαθητές/τριες εγγράφονται στο Ολοήμερο Πρόγραμμα κατόπιν σχετικής αίτησης-δήλωσης των γονέων/κηδεμόνων τους. Γίνονται δεκτές όλες ανεξαιρέτως οι αιτήσεις για φοίτηση των μαθητών/τριών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα, χωρίς προϋποθέσεις. Παρακαλούμε, όσοι γονείς/κηδεμόνες επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους, να αποστείλουν υπογεγραμμένη τη σχετική δήλωση εντός της εβδομάδας.

 Για την εν γένει λειτουργία του τμήματος, σας πληροφορούμε τα εξής:

ΦΟΙΤΗΣΗ: Το Ολοήμερο τμήμα αποτελεί συνέχεια του πρωινού προγράμματος και οι μαθητές/τριες  θα πρέπει να φοιτούν κανονικά. Η φοίτηση των μαθητών του Ολοήμερου Προγράμματος διακόπτεται:

  • όταν ο μαθητής συμπληρώσει 15 συνεχόμενες απουσίες, οι οποίες δε δικαιολογούνται από ιατρική γνωμάτευση,
  • όταν ο γονέας ή κηδεμόνας του ζητήσει την διακοπή της φοίτησης με γραπτή αίτησή του ή
  • όταν ο γονέας ή κηδεμόνας δεν επικαιροποιήσει την εγγραφή του μαθητή κατά το 2o 15νθήμερο του Νοεμβρίου και το 1o 15νθημερο του Φεβρουαρίου.

 Ενδιάμεση αποχώρηση των μαθητών μπορεί να γίνεται μετά το τέλος της 2ης ώρας του Ολοήμερου Προγράμματος (15:00), εφόσον κατατεθεί σχετική ενυπόγραφη δήλωση των γονέων/κηδεμόνων.

Στα σχολεία με λειτουργικότητα από 6/θέσια και άνω, ο ελάχιστος αριθμός για τη λειτουργία του Ολοήμερου Προγράμματος είναι 10 φοιτούντες μαθητές.

Ο Δ/ντής του Σχολείου

Λαμπρίδης Βασίλειος

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.