ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΝΗΠΙΩΝ ΣΤΗΝ Α΄ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΝΗΠΙΩΝ ΣΤΗΝ Α΄ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ,
ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ  2020-2021

Αγαπητοί γονείς των νηπίων που θα εγγραφούν στην Α΄  Τάξη του Δημοτικού Σχολείου Εξαπλατάνου, για το σχολικό έτος  2020-2021, σας ενημερώνουμε τα εξής:

  1. Στο σχολείο μας εγγράφονται όσα Νήπια κατοικούν με τις οικογένειές τους στα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Αλμωπίας:

    α. Εξαπλατάνου,
    β. Θηριόπετρας &
    γ.  Χρυσής
  1. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή του παιδιού σας, καθημερινά από τις 15 έως 29 Μαΐου, εφαρμόζοντας όλα τα μέτρα αποτροπής διάδοσης του covid-19 που προτείνει ο ΕΟΔΥ, όπως χρήση μάσκας και τήρηση των αποστάσεων.
  2. Πριν επισκεφθείτε το σχολείο, τηλεφωνείστε στο 2384041202, για να οριστεί η ώρα προσέλευσής σας και να αποφευχθεί κάθε συνωστισμός.
  3. Τα δημόσια έγγραφα, που είναι απαραίτητα για την εγγραφή του παιδιού σας, δηλαδή Πιστοποιητικό Γέννησης και η Βεβαίωση Φοίτησης του Νηπιαγωγείου θα παραληφθούν από εμάς αυτεπάγγελτα, χωρίς την μεσολάβησή σας.
  4. Μαζί σας να έχετε:

Α. Το Βιβλιάριο καταγραφής των εμβολίων του(Προσοχή, το ίδιο το βιβλιάριο &               όχι φωτοτυπίες)  &

Β.  Ένα πρόσφατο έντυπο λογαριασμού παρόχου ρεύματος ή τηλεφωνίας ή                  κάποιο άλλο έγκυρο δημόσιο έγγραφο που να πιστοποιεί την κατοικία σας.

  1. Αν το παιδί σας δεν έχει πραγματοποιήσει όλα τα υποχρεωτικά εμβόλια της ηλικίας του, να φροντίσετε αυτό να πραγματοποιηθεί πριν την έναρξη του σχολικού έτους.
  2. Θα σας δοθεί, τέλος, από το σχολείο μας και ένα έντυπο Α.Δ.Υ.Μ. ( Ατομικό Δελτίο Υγείας  του  Μαθητή), με το οποίο θα πάτε σε έναν παιδίατρο, για να βεβαιώσει την υγεία του και τη δυνατότητά του, να συμμετέχει στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής . Το έντυπο αυτό πρέπει να μας το προσκομίσετε υπογεγραμμένο από τον γιατρό, είτε μέχρι  το τέλος του σχολικού έτους, είτε, το αργότερο, με την έναρξη του επομένου.

Ο Δ/ντής του Δημ. Σχολ. Εξαπλατάνου

Λαμπρίδης  Βασίλειος

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.