Αποκριάτικη δράση

Σήμερα, Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023, ήρθε αφιλοκερδώς στο σχολείο μας από τη Χαλκίδα η ανιματέρ, κ. Φιλιώ Μίρκου, η οποία διασκέδασε τους μαθητές και τις μαθήτριες μας. Την ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψή της.

Μικροί και μεγάλοι περάσαμε πολύ ωραία!!

1neo 2neo 3neo 4neo 5neo 6neo 7neo 8neo

Επίσκεψη οδοντιάτρου στο σχολείο μας

Σήμερα, Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023, η οδοντίατρος του Κέντρου Υγείας Αλιβερίου, κ. Βάλια Σκαρλή, επισκέφτηκε το σχολείο μας κι ενημέρωσε τους μαθητές και τις μαθήτριες μας για τη σωστή στοματική υγιεινή, για το ποιες τροφές θα πρέπει να αποφεύγουμε κ.α.

Την ευχαριστούμε πολύ για τα όσα μας έμαθε.

1 2 2 2 3 1

Τσικνοπέμπτη

Τηρήσαμε κι εμείς το έθιμο της Τσικνοπέμπτης με την προσφορά του κ. Αργύρη Δημήτρη.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Αργύρη Δημήτρη, που έχει κρεοπωλείο – ψησταριά στο Αλιβέρι, για την προσφορά του σε σουβλάκια για τους μαθητές και τις μαθήτριες μας.

1 1 2 1 3 4 5

Δωρεά παιδαγωγικού υλικού

Ευχαριστούμε πολύ την Εταιρεία Δεσύλλας για τη δωρεά εκπαιδευτικών παιχνιδιών και παραμυθιών.

Η Εταιρεία Δεσύλλας ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας και πρόσφερε στο σχολείο μας παιδαγωγικό υλικό.

1

Κοπή βασιλόπιτας

Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2023 κόψαμε τη βασιλόπιτα. Το φλουρί το κέρδισε ο μαθητής Άγγελος!! Κέρδισε κι ένα συμβολικό δώρο που ήταν προσφορά του εκπαιδευτικού προσωπικού του σχολείου.

Ευχαριστούμε την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου για την προσφορά της βασιλόπιτας στους μικρούς μας μαθητές και στις μικρές μας μαθήτριες.

1 2

Εορτασμός των Τριών Ιεραρχών

Στα πλαίσια του εορτασμού των Τριών Ιεραρχών, τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023, το σχολείο μας πήγε στην εκκλησία των Λεπούρων.Τις υπόλοιπες διδακτικές ώρες τηρήθηκε το ωρολόγιο πρόγραμμα.