Ευχαριστίες για τη δωρεά φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή

Ευχαριστούμε θερμά το Ινστιτούτο Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης που προσέφερε στο σχολείο μας ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

 

 

Τροχός συναισθημάτων

Στο πλαίσιο του Προγράμματος «Αναγνώριση, Έκφραση και Διαχείριση Συναισθημάτων» οι μαθητές με την υπεύθυνη εκπαιδευτικό, κ. Μελίνα Γκλάρα, έπαιξαν με τον τροχό των συναισθημάτων. Ο κάθε μαθητής γύριζε τον τροχό, αναγνώριζε το συναίσθημα που έδειχνε το βέλος και έπαιρνε την αντίστοιχη έκφραση του προσώπου.

 

Αποτύπωση Συναισθημάτων

Στο πλαίσιο του Προγράμματος «Αναγνώριση, Έκφραση και Διαχείριση Συναισθημάτων» οι μαθητές με την υπεύθυνο εκπαιδευτικό, κ. Μελίνα Γκλάρα, αφού ανέφεραν ένα συναίσθημα. Έπειτα, το αποτύπωσαν στο πλαστικοποιημένο χαρτί, στο οποίο ήταν σχεδιασμένο ένα πρόσωπο, με τη χρήση πλαστελίνης.

Δραστηριότητες στο Πλαίσιο του Προγράμματος «Αναγνώριση, Έκφραση και Διαχείριση Συναισθημάτων»

Η ψυχολόγος, κ. Ελένη Μπεθάνη,  στο πλαίσιο του Προγράμματος  «Αναγνώριση, Έκφραση και Διαχείριση Συναισθημάτων» μέσω παζλ και παραμυθιών υλόποιησε με τους μαθητές τις ακόλουθες δραστηριότητες.

 

 

Σχεδιάγραμμα διαδρομής σχολείου-καταστημάτων

Πριν την επίσκεψη στο φούρνο και στο μανάβικο, η υπεύθυνη του Προγράμματος «Γνωρίζω τη γειτονιά του σχολειου», κ. Ευθυμία Αποστολοπούλου, δημιούργησε το παρακάτω σχεδιάγραμμα για να εξηγήσει στους μαθητές τη διαδρομή από το σχολείο μέχρι τα καταστήματα.

 

Αποχαιρετιστήριο πάρτυ

Αυτή η σχολική χρονιά ήταν αρκετά δύσκολη αλλά πολύ δημιουργική. Ήταν ο πρώτος χρόνος που λειτούργησε το σχολείο μας το οποίο είχε ιδρυθεί από το 2007.

Θέλοντας να κλείσουμε ευχάριστα τη σχολική χρονιά και λαμβάνοντας υπόψιν ότι οι μαθητές μας μας ζητούσαν να ξαναέρθει στο σχολείο η κ. Ελένη Στρουμπούλη, εμψυχώτρια, την Πέμπτη 14 Ιουνίου διοργανώθηκε ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι.

Ευχαριστούμε θερμά

  • την κ. Ελένη Στρουμπούλη η οποία διασκέδασε τους μαθητές μας
  • το Streat Café για τη διάθεση αλμυρών σνακ/σφολιατοειδών και χυμών

Αναμνηστικά-Καλοκαιρινά δωράκια

Την Τετάρτη 13 Ιουνίου και την Πέμπτη 14 Ιουνίου οι μαθητές μας έφυγαν από το σχολείο με αναμνηστικά-καλοκαιρινά δωράκια.

Ευχαριστούμε πολύ

  • τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λεπούρων για τα μπλουζάκια που χάρισε στους μαθητές μας.

 

 

Τελική γιορτή

Την Τρίτη 12 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η τελική γιορτή του σχολείου μας. Ευχαριστούμε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και είδαν την τεράστια προσπάθεια που είχαν καταβάλει οι μαθητές μας κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Αναλυτικότερα, τους γονείς των μαθητών μας, το κλιμάκιο του Κ.Ε.Δ.Δ.Υ. Εύβοιας και τους εκπαιδευτικούς της ευρύτερης περιοχής.

Ευχαριστούμε θερμά:

τον κ. Ευσταθίου Δημήτρη για τη διάθεση καρεκλών

τον κ. Πηλιχό Δημήτρη για τη μικροφωνική κάλυψη