Το σχολείο μας για 8η συνεχή χρονιά είναι θερμός υποστηρικτής της Δράσης «Συλλέγουμε πλαστικά καπάκια και προσφέρουμε αναπηρικά αμαξίδια ». Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους στηρίζουν τη δράση αυτή και ιδιαίτερα στα παιδιά του σχολείου μας που έχουν κάνει προσωπική τους υπόθεση την συλλογή πλαστικών καπακιών, προσπαθώντας να μην αφήσουν κανένα αχρησιμοποίητο.

Για 2η συνεχόμενη χρονιά δίπλα μας σε αυτό τον σκοπό βρίσκεται ο σύλλογος «Ενεργοί Πολίτες» Ροδολίβους . Ένας σύλλογος που σκοπός του είναι η ανάδειξη και η λύση τοπικών και όχι μόνο προβλημάτων. Ένας σύλλογος που συμβάλει ενεργά στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής της κοινωνίας μας. Συνδετικός κρίκος αυτής της όμορφης συνεργασίας είναι για άλλη μια χρονιά η γυμνάστριά μας, η κ. Ουζούν Πλουμή Αλεξάνδρα.  

Οι « Ενεργοί Πολίτες Ροδολίβους» φόρτωσαν τα καπάκια που συλλέξαμε μαζί με τα δικά τους με προορισμό τα Γιαννιτσά. Σας ευχαριστούμε για την όμορφη συνεργασία, την αλληλοβοήθεια αλλά και για τις ιδιαίτερες ευχαριστίες στο χωριό και το σχολείο μας  στα κοινωνικά δίκτυα μέσω του λογαριασμού του κ.  Γιάννη Στρατή.

     Μαζεύουμε, συνεργαζόμαστε, στηρίζουμε ο ένας τον άλλο.

kap120230118 114954 20230118 115002 kap2