Δράσεις του Δημοτικού Σχολείου Αντίκυρας για την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Σεπ 202126

Στο πλαίσιο του εορτασμού της 8ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού και της Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2021, οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν στο σχολείο μας, την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021, αθλητικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις με σύνθημα: “Το σχολείο σε Κίνηση: Αθλούμαστε ομαδικά”.

Οι δράσεις/δραστηριότητες περιλάμβαναν τρέξιμο, περπάτημα, σχοινάκι, χορό, συζήτηση, προβολή video και ζωγραφική στις τάξεις.

 

Η προώθηση της δημιουργικότητας μέσω του αθλητισμού, η προαγωγή της υγείας και της ευεξίας, η ενθάρρυνση της κοινωνικής ενσωμάτωσης και της ανάπτυξης κοινωνικών δεξιοτήτων, καθώς και η σύνδεση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες αποτελούν τους υπό έμφαση στόχους του εν λόγω εορτασμού. Υπό αυτό το πνεύμα, σε κάθε σχολική μονάδα η εμπλοκή όλων των εκπαιδευτικών και η ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ τους προσδίδει αναμφισβήτητα προστιθέμενη αξία στον κοινό με όλα τα σχολεία της Ευρώπης εορτασμό του σχολικού αθλητισμού και συμβάλλει καθοριστικά στην προαγωγή κοινών πολιτιστικών και κοινωνικών αξιών.

από κάτω από: Δράσεις| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δράσεις του Δημοτικού Σχολείου Αντίκυρας για την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Πρόσφατα σχόλια


    Log in



     


    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση
    Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων