Σχολική γιορτή για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Οι μαθητές των τάξεων Ε΄ και ΣΤ΄ με την καθοδήγηση του κου Αχιλλέα Σάκκουλα οργάνωσαν μια πολύ όμορφη κι ολοκληρωμένη γιορτή αφιερωμένη στην Εθνική μας Επέτειο της 25ης Μαρτίου του 1821. Μπράβο στον εκπαιδευτικό και τους μαθητές που κατάφεραν σε πολύ λίγο χρόνο να πραγματοποιήσουν μια εξαιρετική γιορτή!!!

Εισαγωγή μαθητών στα Μουσικά Γυμνάσια

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα πάρετε τις απαραίτητες πληροφορίες για την εγγραφή μαθητών στην Α΄ τάξη του Μουσικού Γυμνασίου. ΕΞΕ – 43820 – 2022 – Διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2022_2023  

Εκδρομή στο Εργαστήρι Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής “Γιολδάση”

Οι μαθητές των τάξεων Γ΄, Δ΄ κι Ε΄ επισκέφτηκαν το Εργαστήριο Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής “Γιολδάση” κι ενθουσιάστηκαν από όσα όμορφα είδαν και γεύτηκαν! Οι υπεύθυνοι κι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου ήταν εξαιρετικά φιλόξενοι και γενναιόδωροι με τους μαθητές μας. Τους ευχαριστούμε πολύ!

Πασχαλινές δημιουργίες

“Μεσόγειος: Η θάλασσα που ενώνει πολιτισμούς”

Στο πλαίσιο των Εργαστηρίων δεξιοτήτων οι μαθητές της Γ΄ τάξης πραγματοποίησαν ένα νοερό Θαλάσσιο ταξίδι διευρύνοντας τις γνώσεις τους σχετικά με τη Μεσόγειο, τις χώρες γύρω από αυτή, τα μνημεία και τον πολιτισμό τους. Είδαν, άκουσαν, δημιούργησαν, ζωγράφισαν, έπαιξαν και συνεργάστηκαν αρμονικά μεταξύ τους!

Το ηλιακό λεωφορείο (από το βιβλίο της Γλώσσας)

Οι μαθητές φτιάχνουν τα δικά τους πολύχρωμα, ξεχωριστά και ιδιαίτερα ηλιακά λεωφορεία! Ίσως μας χρειαστούν με αυτή την ενεργειακή κρίση που περνάμε…

Προετοιμασία για το Πάσχα

Με αφορμή την έναρξη της περιόδου της Σαρακοστής μιλήσαμε στην τάξη για το έθιμο της κυρά Σαρακοστής και ζωγραφίσαμε ο καθένας τη δική του πολύχρωμη κυρά Σαρακοστή. Τέλος τις τοποθετήσαμε όλες στον πίνακα ανακοινώσεων της τάξης μας και κάθε Παρασκευή κόβουμε από ένα ποδαράκι έως τη Μεγάλη Εβδομάδα!

6 Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα κατά του Σχολικού εκφοβισμού

Οι μαθητές της Γ΄ τάξης περιγράφουν με τον καλύτερο τρόπο ποια συναισθήματα αξίζει να κυνηγούμε και να καλλιεργούμε για μπορούμε να συμβιώνουμε αρμονικά και να νιώθουμε όμορφα!

Λέμε ΟΧΙ στον πόλεμο!

Οι μαθητές της Β΄ τάξης μαζί με τη δασκάλα τους κ. Θεοχάρη Αθηνά κατασκεύασαν αφίσα για την ΕΙΡΗΝΗ . Είπαν όλοι μαζί « ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ» και υπέγραψαν με τα δακτυλικά τους αποτυπώματα.

Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου οι μαθητές της Β΄ τάξης επισκέφτηκαν τη δανειστική βιβλιοθήκη του σχολείου μας. Ξεναγήθηκαν από την υπεύθυνη εκπαιδευτικό για τη βιβλιοθήκη κ. Θεοχάρη Αθηνά, η οποία στη συνέχεια τους διάβασε το βιβλίο «Η παλέτα των συναισθημάτων».

;
Copyright © ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΕΖΑΣ          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση