Απρ 11 2024

«Γυμνάσιο Θιναλίου Κέρκυρας Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για διοργάνωση μονοήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής στη Λευκίμμη»

Συντάκτης: κάτω από Εκδρομές

Γυμνάσιο Θιναλίου διοργ εκπαιδ. εκδρομής στη Λευκίμμη

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο «Γυμνάσιο Θιναλίου Κέρκυρας Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για διοργάνωση μονοήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής στη Λευκίμμη»

Απρ 05 2024

Μουσικο Σχολείο Κέρκυρας-ΝΕΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΓΙΑ ΞΑΝΘΗ (24-04-2024 ΕΩΣ 28-04-2024)

Μουσικό Σχολείο Κέρκυρας–Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πολυήμερη εκδρομή στην Ξάνθη

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μουσικο Σχολείο Κέρκυρας-ΝΕΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΓΙΑ ΞΑΝΘΗ (24-04-2024 ΕΩΣ 28-04-2024)

Απρ 05 2024

Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ και σε Φορείς 2024-2025.

Οι σχετικές εγκύκλιοι:

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ ΣΕ ΠΥΣΠΕ_ΠΥΣΔΕ 2024-2025

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ_2024-25

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ και σε Φορείς 2024-2025.

Απρ 05 2024

Εξεταστικά Κέντρα Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Μαΐου 2024.

Παρακάτω παρατίθεται ο πίνακας με τα στοιχεία των Εξεταστικών Κέντρων Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Μαΐου 2024:

Εξεταστικά Κέντρα Κ.Π.Γ. 2024Α

Για την Κέρκυρα (κωδικός περιοχής εξέτασης 272) ορίζεται ως Εξεταστικό Κέντρο το 1ο Γενικό Λύκειο Κέρκυρας, Σπύρου Ξύνδα 2, στα Γενικά Λύκεια, δίπλα από το παλιό Νοσοκομείο.

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εξεταστικά Κέντρα Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Μαΐου 2024.

Απρ 04 2024

Γυμνάσιο με Λ.Τ. Κασσιώπης – Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ημερήσια εκδρομή στα Ιωάννινα.

Η σχετική πρόσκληση:

Γυμνάσιο με Λ.Τ. Κασσιώπης – πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος Ιωάννινα

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Γυμνάσιο με Λ.Τ. Κασσιώπης – Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ημερήσια εκδρομή στα Ιωάννινα.

Απρ 03 2024

«6ο Γυμνάσιο Κέρκυρας Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για διοργάνωση μονοήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής στον Αχέροντα _ Πάργα»

Συντάκτης: κάτω από Εκδρομές

6ο Γυμνάσιο διοργ εκπαιδ. εκδρομής στον Αχέροντα, Πάργα

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο «6ο Γυμνάσιο Κέρκυρας Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για διοργάνωση μονοήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής στον Αχέροντα _ Πάργα»

Απρ 02 2024

«Λύκειο Λευκίμμης Κέρκυρας Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για διοργάνωση τριήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής στα Ιωάννινα και τη Θεσπρωτία»

Συντάκτης: κάτω από Εκδρομές

Λύκειο Λευκίμμης διοργ εκπαιδ. εκδρομής σε Ιωάννινα & Θεσπρωτία

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο «Λύκειο Λευκίμμης Κέρκυρας Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για διοργάνωση τριήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής στα Ιωάννινα και τη Θεσπρωτία»

Απρ 02 2024

«Προκήρυξη για την εισαγωγή σπουδαστών και σπουδαστριών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) ακαδημαϊκού έτους 2024-2025»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΕΝ 2024_ΑΔΑ 6ΛΖΡ4653ΠΩ-5ΕΞ

30865 _2024 – Προκήρυξη εισαγωγής στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο «Προκήρυξη για την εισαγωγή σπουδαστών και σπουδαστριών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) ακαδημαϊκού έτους 2024-2025»

Απρ 02 2024

Πίνακας μοριοδότησης εκπαιδευτικών για τοποθετήσεις σε οργανικές θέσεις Γενικής Παιδείας (από μετάθεση και για βελτίωση ή οριστική τοποθέτηση

Οι διαδικασίες για τοποθετήσεις σε οργανικές θέσεις θα ξεκινήσουν μετά τις διακοπές του Πάσχα, πρώτα με τη ρύθμιση υπεραριθμιών και κατόπιν με τοποθετήσεις εκπ/κών από μετάθεση & για βελτίωση θέσης ή οριστική τοποθέτηση. Θα εκδοθούν ανακοινώσεις με πίνακες κενών, προθεσμίες δηλώσεων, οδηγίες κλπ, γι’ αυτό οι ενδιαφερόμενοι (οπωσδήποτε οι μετατεθέντες και όσοι είναι στη διάθεση ΠΥΣΔΕ) πρέπει να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα της ΔΔΕ και στην αλληλογραφία των σχολείων.

Επεξηγήσεις και πληροφορίες στο πάνω μέρος των πινάκων

Πίνακας μοριοδότησης εκπαιδευτικών για τοποθετήσεις σε οργανικές θέσεις Γενικής Παιδείας

Πίνακας μοριοδότησης εκπαιδευτικών για τοποθετήσεις σε οργανικές θέσεις Ειδικής Αγωγής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πίνακας μοριοδότησης εκπαιδευτικών για τοποθετήσεις σε οργανικές θέσεις Γενικής Παιδείας (από μετάθεση και για βελτίωση ή οριστική τοποθέτηση

Απρ 01 2024

«Μουσικό Γυμνάσιο με Λ.Τ. Κέρκυρας Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για διοργάνωση πενθήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής στην Ξάνθη. Ανακοινοποίηση»

Συντάκτης: κάτω από Εκδρομές

Μουσικό Σχολείο διοργ.εκπαιδ.εκδρομής Ξάνθη. Ανακοινοποίηση

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο «Μουσικό Γυμνάσιο με Λ.Τ. Κέρκυρας Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για διοργάνωση πενθήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής στην Ξάνθη. Ανακοινοποίηση»

Επόμενα »