Ιουν 22 2017

Αιτήσεις αποσπάσεων στο ΕΚΦΕ Κέρκυρας

Ενημερώνουμε τους εκπαιδευτικούς κλάδων ΠΕ04 που επιθυμούν απόσπαση ή διάθεση στο ΕΚΦΕ Κέρκυρας για το προσεχές διδακτικό έτος, ότι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στην ίδια προθεσμία με τις αποσπάσεις εντός ΠΥΣΔΕ (έως 30/06/2017), με χρήση του ίδιου εντύπου. Όσοι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν και αίτηση για σχολεία, μπορούν να συμπεριλάβουν στην ίδια αίτηση το ΕΚΦΕ, σε όποια σειρά επιθυμούν, σε σχέση με τις άλλες επιλογές τους

Έντυπο: ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ αποσπασης κλπ

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αιτήσεις αποσπάσεων στο ΕΚΦΕ Κέρκυρας

Ιουν 20 2017

Πρόγραμμα συνεντεύξεων υποψηφίων διευθυντών σχολικών μονάδων και Ε.Κ.

Πρόγραμμα συνεντεύξεων υποψηφίων διευθυντών σχολικών μονάδων και Ε.Κ. (με τροποποιήσεις)

Το πρόγραμμα καταρτίστηκε βάσει αλφαβητικής σειράς των επωνύμων των υποψηφίων, πλήν περιπτώσεων υποψηφίων που αιτήθηκαν συγκεκριμένες ημερομηνίες. Έχουν γίνει τροποποιήσεις, ύστερα από νέες αιτήσεις υποψηφίων για αλλαγές ημερομηνιών. Επισημαίνονται με έγχρωμη γραμματοσειρά οι υποψήφιοι για τους οποίους έχει γίνει αλλαγή, είτε ύστερα από αίτησή τους, είτε για τις ανάγκες που προέκυψαν από άλλες αλλαγές.

Ο πίνακας εδώ: ΔΔΕ Κέρκυρας-Πρόγραμμα συνεντεύξεων υποψηφ. Δντών(τροπ)

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πρόγραμμα συνεντεύξεων υποψηφίων διευθυντών σχολικών μονάδων και Ε.Κ.

Ιουν 16 2017

Τελικός ενιαίος αξιολογικός πίνακας υποψήφιων Διευθυντών σχολικών μονάδων και εργαστηριακών κέντρων

Τελικός ενιαίος αξιολογικός πίνακας υποψήφιων Διευθυντών σχολικών μονάδων και εργαστηριακών κέντρων, ύστερα από επανέλεγχο και εκδίκαση ενστάσεων από το διευρυμένο ΠΥΣΔΕ Κέρκυρας (Πράξη1/16-06-2017). Πληροφορίες στο τηλ. 2661048877

Το αρχείο εδώ: Τελικός ενιαίος αξιολογικός πίνακας υποψήφιων Διευθυντών σχολικών μονάδων και εργαστηριακών κέντρων

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τελικός ενιαίος αξιολογικός πίνακας υποψήφιων Διευθυντών σχολικών μονάδων και εργαστηριακών κέντρων

Ιουν 13 2017

Προσωρινός πίνακας μοριοδότησης υποψηφίων διευθυντών σχολικών μονάδων

Προσωρινός πίνακας μοριοδότησης υποψηφίων διευθυντών σχολικών μονάδων (ανακοινοποίηση: διόρθωση στους αα 18, 19)

Προθεσμία ενστάσεων για τη μοριοδότηση υποψηφίων διευθυντών σχολικών μονάδων από 13/06/2017 έως 15/06/2017 (εγγράφως στα γραφεία της ΔΔΕ Κέρκυρας, με ΦΑΞ στο 2661038119 ή με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση mail@dide.ker.sch.gr)

Κατεβάστε το αρχείο εδώ: Προσωρινός-πίνακας-μοριοδότησης-υποψηφίων-Δντων-20171(ανακ)

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προσωρινός πίνακας μοριοδότησης υποψηφίων διευθυντών σχολικών μονάδων

Ιουν 08 2017

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος διοργάνωσης εκπαιδευτικής εκδρομής μαθητών/τριών της θεατρικής ομάδας του 7ου Γυμνασίου Κέρκυρας στο Δίον Πιερίας

Συντάκτης: κάτω από Εκδρομές

Κατεαστε το αρχείο.

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος διοργάνωσης εκπαιδευτικής εκδρομής μαθητών/τριών της θεατρικής ομάδας του 7ου Γυμνασίου Κέρκυρας στο Δίον Πιερίας

Μάι 31 2017

Προκήρυξη-Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για πλήρωση θέσεων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων και Εργαστηριακού Κέντρου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας

Ν. 4473-2017-ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

ypoyrgiki_dieythynton_2017_05_30_signed (2)

Εγκύκλιος Διευθυντών Σχολείων 2017

ΔΔΕ Κέρκυρας Προκήρυξη-Πρόσκληση επιλογής Διευθυντών

Αίτηση υποψηφίων Διευθυντών

Υπεύθυνη Δήλωση υποψηφίων Διευθυντών

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προκήρυξη-Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για πλήρωση θέσεων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων και Εργαστηριακού Κέντρου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας

Μάι 31 2017

Αιτήσεις αποσπάσεων εντός ΠΥΣΔΕ

Καλούνται όσοι εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται για απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ Κέρκυρας, να υποβάλουν σχετική αίτηση – δήλωση προτιμήσεων από 01 έως 30/06/2017 (η υποβολή μπορεί να γίνει στο σχολείο, στα γραφεία της ΔΔΕ, με Φαξ: 2661038119  ή με e-mail: mail@dide.ker.sch.gr).

Για την αίτηση δήλωση θα χρησιμοποιηθεί το συνημμένο έντυπο.

Επειδή τα λειτουργικά κενά εξαρτώνται ως επί το πλείστο από παράγοντες άγνωστους στην παρούσα φάση (αποσπάσεις εκτός ΠΥΣΔΕ, τοποθετήσεις διευθυντών, άδειες κλπ), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν όσα σχολεία επιθυμούν, απαριθμώντας τα με σειρά προτίμησης ή με γενική δήλωση (πχ οποιοδήποτε σχολείο ή οποιοδήποτε Γυμνάσιο στην Πόλη της Κέρκυρας) είτε απαριθμώντας ορισμένα και ακολούθως με γενική δήλωση κοκ. Εφόσον ανακοινωθούν λειτουργικά κενά, θα μπορεί να γίνει τροποποίηση των προτιμήσεων, οποιαδήποτε στιγμή πριν συνεδριάσει το ΠΥΣΔΕ για τοποθετήσεις.

Όσοι βρίσκονται στη διάθεση ΠΥΣΔΕ θα κληθούν οπωσδήποτε να υποβάλουν δήλωση, ακόμη και μετά την προθεσμία, όπως και όσοι διαπιστωθεί ότι είναι λειτουργικά υπεράριθμοι στο σχολείο τους.

Αν κάποιος διαθέτει δεύτερη ειδικότητα, μπορεί αν επιθυμεί να δηλώσει ότι προτίθεται να αναλάβει ώρες και της ειδικότητας αυτής.

Στο ίδιο έντυπο μπορούν να δηλώσουν σχολεία και όσοι επιθυμούν συμπλήρωση ωραρίου (εφόσον εκτιμούν ότι δε θα συμπληρώνουν ωράριο, πράγμα που θα ελεγχθεί ούτως ή άλλως από την υπηρεσία).

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, προηγούνται για τοποθέτηση οι λειτουργικά υπεράριθμοι στα σχολεία, συγκρινόμενοι μεταξύ τους με τα μόρια μετάθεσης, ακολουθούν οι εκπαιδευτικοί στη Διάθεση ΠΥΣΔΕ συγκρινόμενοι μεταξύ τους, επίσης με τα μόρια μετάθεσης και τέλος οι αιτούντες απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ και οι αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΔΕ, συγκρινόμενοι μεταξύ τους με τα μόρια απόσπασης.

Έγγραφο: Αιτήσεις αποσπάσεων εντός ΠΥΣΔΕ

Έντυπο: ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ αποσπασης κλπ

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αιτήσεις αποσπάσεων εντός ΠΥΣΔΕ

Μάι 31 2017

Οργανικές τοποθετήσεις εκπαιδευτικών από μετάθεση, με βελτίωση ή οριστική τοποθέτηση (Πράξη 9/31-05-2017 του ΠΥΣΔΕ Κέρκυρας)

Δείτε ή κατεβάστε το αρχείο εδώ: Πίνακας-οργανικών-τοποθετήσεων-2017

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οργανικές τοποθετήσεις εκπαιδευτικών από μετάθεση, με βελτίωση ή οριστική τοποθέτηση (Πράξη 9/31-05-2017 του ΠΥΣΔΕ Κέρκυρας)

Μάι 26 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ13 ΣΤΟ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΠΔΕ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΑΥΤ. ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΝΟΜ. ΥΠΟΣΤ. ΠΔΕ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ13 ΣΤΟ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΠΔΕ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Μάι 19 2017

Οργανικά κενά, δηλώσεις προτίμησης τοποθέτησης από μετάθεση, με βελτίωση ή με ορ. τοποθέτηση

Προθεσμία υποβολής δηλώσεων προτίμησης  από Παρασκευή  19 έως Δευτέρα 29 Μαϊου 2017

Τρόποι υποβολή δηλώσεων προτίμησης  α) με FAX (2661038119), β) με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (mail@dide.ker.sch.gr),  γ) αυτοπροσώπως στα γραφεία της ΔΙΔΕ Κέρκυρας ή δ) ταχυδρομικώς (σε χρόνο ώστε να έχει παραληφθεί από την υπηρεσία μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής)

ΟΔΗΓΙΕΣ: Όσοι έχουν έρθει με μετάθεση και όσοι είναι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ πρέπει να υποβάλουν δήλωση προτίμησης, διαφορετικά είναι πιθανό να τοποθετηθούν σε θέσεις εκτός προτίμησης (εφόσον υπάρχουν). Οι αιτούντες βελτίωση θέσης, αν δεν ενδιαφέρονται για κανένα από τα ανακοινωμένα ή τα πιθανα* κενά και δεν υποβάλουν δήλωση προτιμήσεων, παραμένουν στην οργανική τους θέση. Αν υποβάλουν δήλωση προτιμήσεων αλλά τοποθετηθούν στις προτιμήσεις τους άλλοι εκπ/κοί με περισσότερα μόρια, δεν τοποθετούνται σε θέσεις εκτός προτίμησης και παραμένουν επίσης στην οργανική τους θέση.  Αν κάποιος έχει εντοπιότητα ή συνυπηρέτηση που δε φαίνεται στον πίνακα ή διαπιστώσει οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα στη μοριοδότησή του, θα επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα στη ΔΔΕ Κέρκυρας (τηλ.: 26610-48877).

*Μπορεί κάποιος να δηλώσει προτιμήσεις από τα κενά που έχουν ανακοινωθεί, καθώς και από τα πιθανά κενά (οι θέσεις των εκπαιδευτικών που ζητούν βελτίωση και φαίνονται στο πίνακα: αν μετακινηθεί κάποιος και προκύπτει κενό στο σχολείο, τότε η θέση του δίνεται σε άλλον, εφόσον έχει δηλωθεί στις προτιμήσεις). Μπορεί να δηλωθούν μόνο τα κενά ή μόνο τα πιθανά ή συνδυασμός και των δύο με όποια σειρά επιθυμεί ο δηλών (πχ 1ο ένα πιθανό κενό, 2ο ένα κενό, 3ο ένα κενό, 4ο ένα πιθανό κενό κοκ).

Οργανικά κενά για τοποθετήσεις (ανακοινοποίηση στο ορθό στους κλάδους ΠΕ04.02 και ΠΕ18.31 αντί ΠΕ18.09, προστέθηκε και ο κλάδος ΠΕ05)

Πίνακας-αιτήσεων-Βελτίωσης-Οριστικής-Τοποθέτησης2017 (ανακοινοποίηση στο ορθό: προσθήκη 1 κενού στον κλάδο ΠΕ05)

ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ 2017-18

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οργανικά κενά, δηλώσεις προτίμησης τοποθέτησης από μετάθεση, με βελτίωση ή με ορ. τοποθέτηση

Επόμενα »