Νοέ 16 2018

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για διοργάνωση εκδρομής της Γ Λυκείου του ΓΕΛ Αγρού στη Βουδαπέστη

ΓΕΛ ΑΓΡΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΗΣ Γ ΤΑΞΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για διοργάνωση εκδρομής της Γ Λυκείου του ΓΕΛ Αγρού στη Βουδαπέστη

Νοέ 13 2018

Επιλογή ταξιδιωτικού γραφείου για τη διοργάνωση πολυήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής που θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018 έως και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 στη Βουλή των Ελλήνων στην Αθήνα.

Συντάκτης: κάτω από Εκδρομές

ΓΕΛ ΑΓΡΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 2018-19

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Επιλογή ταξιδιωτικού γραφείου για τη διοργάνωση πολυήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής που θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018 έως και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 στη Βουλή των Ελλήνων στην Αθήνα.

Νοέ 13 2018

Ανακοινοποίηση στο ορθό: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος Ταξιδιωτικών Γραφείων για την 5ήμερη εκδρομή της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου Σκριπερού με Λυκειακές Τάξεις.

Συντάκτης: κάτω από Εκδρομές

Προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος A Β ΚΑΙ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ανακοινοποίηση στο ορθό: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος Ταξιδιωτικών Γραφείων για την 5ήμερη εκδρομή της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου Σκριπερού με Λυκειακές Τάξεις.

Νοέ 13 2018

Επιλογή ταξιδιωτικού Γραφείου για εκπ/κή εκδρομή του ΓΕΛ Αγρού

ΓΕΛ ΑΓΡΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 2018-19

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Επιλογή ταξιδιωτικού Γραφείου για εκπ/κή εκδρομή του ΓΕΛ Αγρού

Νοέ 13 2018

Παραλαβή Πιστοποιητικών ΚΠΓ εξεταστικής περιόδου Μαΐου 2018

Συντάκτης: κάτω από ΚΠΓ

Η υπηρεσία μας παρέλαβε σήμερα τα Πιστοποιητικά ΚΠΓ εξεταστικής περιόδου Μαΐου 2018. Παρακαλούμε τους επιτυχόντες στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας α) να έρθουν αυτοπροσώπως ή β) να στείλουν τους νόμιμους κηδεμόνες ή εκπροσώπους τους (εφόσον είναι ανήλικοι) ή γ) να στείλουν τρίτα άτομα με εξουσιοδότηση θεωρημένη με «το γνήσιο της υπογραφής», π.χ. από τα ΚΕΠ, και να παραλάβουν τα πιστοποιητικά τους.

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Παραλαβή Πιστοποιητικών ΚΠΓ εξεταστικής περιόδου Μαΐου 2018

Νοέ 13 2018

Προκήρυξη – πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για κατάθεση προσφορών εκπαιδευτικής εκδρομής μαθητών του 2ου Λυκείου στην ESA – Ιταλία.

Συντάκτης: κάτω από Εκδρομές

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προκήρυξη – πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για κατάθεση προσφορών εκπαιδευτικής εκδρομής μαθητών του 2ου Λυκείου στην ESA – Ιταλία.

Νοέ 13 2018

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος Ταξιδιωτικών Γραφείων για την 4ήμερη εκπαιδευτική εκδρομή της Α΄ τάξης του 3ου ΓΕΛ Κέρκυρας, στο πλαίσιο του Αναλυτικού προγράμματος

Συντάκτης: κάτω από Εκδρομές

Πρόσκληση

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος Ταξιδιωτικών Γραφείων για την 4ήμερη εκπαιδευτική εκδρομή της Α΄ τάξης του 3ου ΓΕΛ Κέρκυρας, στο πλαίσιο του Αναλυτικού προγράμματος

Νοέ 12 2018

Απόφαση τοποθέτησης Υποδιευθυντών Σχολικών Μονάδων της Δ.Δ.Ε. Κέρκυρας

Ακολουθεί η απόφαση τοποθέτησης των Υποδιευθυντών Σχολικών Μονάδων αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας, σύμφωνα με την υπ’αριθμό 5113/17-10-2018 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πλήρωση κενών ή κενούμενων θέσεων Υποδιευθυντών/-τριών σχολικών μονάδων της Δ.Δ.Ε. Κέρκυρας.

 

Απόφαση τοποθέτησης Υποδιευθυντών 2018

 

 

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Απόφαση τοποθέτησης Υποδιευθυντών Σχολικών Μονάδων της Δ.Δ.Ε. Κέρκυρας

Νοέ 12 2018

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος Ταξιδιωτικών Γραφείων για την 5ήμερη εκδρομή της Γ΄ τάξης του 4ου ΓΕΛ

Συντάκτης: κάτω από Εκδρομές

Πρόσκληση

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος Ταξιδιωτικών Γραφείων για την 5ήμερη εκδρομή της Γ΄ τάξης του 4ου ΓΕΛ

Νοέ 12 2018

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος Ταξιδιωτικών Γραφείων για διοργάνωση 4ήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ τάξης του 4ου Γυμνασίου Κέρκυρας στη Βουλή των Ελλήνων (Αθήνα).

Συντάκτης: κάτω από Εκδρομές

Πρόσκληση

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος Ταξιδιωτικών Γραφείων για διοργάνωση 4ήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ τάξης του 4ου Γυμνασίου Κέρκυρας στη Βουλή των Ελλήνων (Αθήνα).

Επόμενα »