Φεβ 17 2017

Αιτήσεις μεταθέσεων 2016-17

  • ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΔΕ 2016-2017 ΜΕ ΑΔΑ
  • Οι μεταθέσεις γίνονται μόνο ηλεκτρονικά από τους ενδιαφερομένους στην ηλεκτρονική σελίδα https://teachers.minedu.gov.gr, γι’ αυτό πρέπει να έχει ο αιτών κωδικούς στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (Προσοχή: δεν πρόκειται για τους κωδικούς στο ΟΠΣΥΔ όπου γίνονται οι αιτήσεις απόσπασης). Οδηγίες για την απόκτηση ή επανάκτηση κωδικών υπάρχουν στη ίδια ιστοσελίδα.
  • Στην ίδια προθεσμία (μέχρι 28/02/2017) γίνονται και οι αιτήσεις όλων των κατηγοριών (Μουσικά, ΣΜΕΑΕ κλπ) καθώς και οι αιτήσεις βελτιώσεων-οριστικών τοποθετήσεων. Υποχρεωτικά θα υποβάλουν αίτηση όσοι βρίσκονται στη Διάθεση ΠΥΣΔΕ (χωρίς οργανική θέση).
  • Ιδιαίτερη προσοχή να δοθεί στα δικαιολογητικά που πρέπει να αποσταλούν στη ΔΔΕ ή στο ΥΠΠΕΘ (αναφέρονται επακριβώς στην εγκύκλιο)
  • Σε περίπτωση που τα στοιχεία φακέλου του εκπαιδευτικού δεν είναι επικαιροποιημένα, πρέπει να υποβληθεί αίτημα ηλεκτρονικά (μέσα από το φάκελο του εκπαιδευτικού στην ιστοσελίδα) ή με τηλεφωνική επικοινωνία (2661048877: Μπελέρχας-Αμοιρίδης)

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αιτήσεις μεταθέσεων 2016-17

Φεβ 16 2017

Επαναπροκήρυξη – Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για τη διοργάνωση τετραήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής του ΓΕΛ Αγρού στην πόλη της Βενετίας στην Ιταλία στα πλαίσια των προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων 2016 – 2017, από τις 27 ως τις 30 Απριλίου 2017

Συντάκτης: κάτω από Εκδρομές

Κατεβάστε την πρόσκληση.

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Επαναπροκήρυξη – Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για τη διοργάνωση τετραήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής του ΓΕΛ Αγρού στην πόλη της Βενετίας στην Ιταλία στα πλαίσια των προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων 2016 – 2017, από τις 27 ως τις 30 Απριλίου 2017

Φεβ 16 2017

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Εκπαιδευτική Εκδρομή Μαθητών Β” Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Κέρκυρας στη Βενετία

Συντάκτης: κάτω από Εκδρομές

Κατεβάστε την πρόσκληση

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Εκπαιδευτική Εκδρομή Μαθητών Β” Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Κέρκυρας στη Βενετία

Φεβ 14 2017

Κατάταξη σε Βαθμούς μονίμων εκπαιδευτικών

  • Η κατάταξη έγινε αναδρομικά από 01/01/2016, βάσει του συνόλου της υπηρεσίας – αναγνωρισμένης προϋπηρεσίας και της τυχόν κατοχής συναφούς μεταπτυχιακού ή διδακτορικού τίτλου στις 31/12/2015. Δεν προσμετράται για βαθμολογική κατάταξη η αναγνωρισμένη ως προϋπηρεσία φοίτηση στην ΑΣΕΤΕΜ-ΣΕΛΕΤΕ.
  • Οι νέοι βαθμοί δε σχετίζονται με τη μισθολογική εξέλιξη
  • Όσοι λαμβάνουν το Βαθμό Β΄, θα λάβουν το βαθμό Α΄ όταν συμπληρώσουν τον απαραίτητο χρόνο (6 έτη παραμονής στο Βαθμό Β’ ή 5 ή 4 έτη σε περίπτωση κατοχής μεταπτυχιακού ή διδακτορικού τίτλου αντίστοιχα).
  • Όσοι έχουν υποβάλει αίτηση αναγνώρισης προϋπηρεσίας στον ιδιωτικό τομέα, θα λάβουν προσεχώς αναδρομικά επιπλέον χρόνο για κατάταξη στο βαθμό Α΄ ή για προσθήκη πλεονάζοντος χρόνου στο Βαθμό Α΄. Εξυπακούεται ότι ο πλεονάζων χρόνος αυξάνεται από την επομένη της κατάταξης (02/01/216) καθόλη τη διάρκεια της υπαλληλικής σταδιοδρομίας.
  • Θα ακολουθήσουν σύντομα ατομικές κοινοποιήσεις

 

Για διευκρινίσεις – παρατηρήσεις: 2661048877, Κ. Μπελέρχας

ΔΔΕ Κέρκυρας_Διαπιστωτική Πράξη Κατάταξης σε Βαθμούς με ΑΔΑ

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κατάταξη σε Βαθμούς μονίμων εκπαιδευτικών

Φεβ 14 2017

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για τη διοργάνωση τετραήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής του ΓΕΛ Αγρού στην πόλη της Βενετίας στην Ιταλία στα πλαίσια προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων 2016 – 2017, από τις 27 ως τις 30 Απριλίου 2017.

Συντάκτης: κάτω από Εκδρομές

Κατεβάστε το αρχείο.

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για τη διοργάνωση τετραήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής του ΓΕΛ Αγρού στην πόλη της Βενετίας στην Ιταλία στα πλαίσια προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων 2016 – 2017, από τις 27 ως τις 30 Απριλίου 2017.

Φεβ 14 2017

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Ταξιδιωτικών Γραφείων Για Την Εκδρομή Της Περιβαλλοντικής Ομάδας Του ΓΕ.Λ. Καστελλάνων Μέσης.

Συντάκτης: κάτω από Εκδρομές

Κατεβάστε το αρχείο.

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Ταξιδιωτικών Γραφείων Για Την Εκδρομή Της Περιβαλλοντικής Ομάδας Του ΓΕ.Λ. Καστελλάνων Μέσης.

Φεβ 14 2017

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για διοργάνωση εκπαιδευτικής εκδρομής μαθητών Γυμνασίου Αγίου Ιωάννη στην πόλη του Βόλου , στο ΚΠΕ Μακρινίτσας και σε χωριά του Πηλίου.

Συντάκτης: κάτω από Εκδρομές

Κατεβάστε το αρχείο.

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για διοργάνωση εκπαιδευτικής εκδρομής μαθητών Γυμνασίου Αγίου Ιωάννη στην πόλη του Βόλου , στο ΚΠΕ Μακρινίτσας και σε χωριά του Πηλίου.

Φεβ 13 2017

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ – Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για διοργάνωση εκπαιδευτικής εκδρομής στο πλαίσιο των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων μαθητών Γυμνασίου Αμφιπαγιτών στην πόλη της Καρδίτσας.

Συντάκτης: κάτω από Εκδρομές

Κατεβάστε το αρχείο.

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ – Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για διοργάνωση εκπαιδευτικής εκδρομής στο πλαίσιο των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων μαθητών Γυμνασίου Αμφιπαγιτών στην πόλη της Καρδίτσας.

Φεβ 13 2017

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ – Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Γυμνασίου Κασσιόπης –Λυκ.Τάξεις για εκπαιδευτική πενθήμερη εκδρομή στη Ρώμη.

Συντάκτης: κάτω από Εκδρομές

Κατεβάστε το αρχείο.

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ – Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Γυμνασίου Κασσιόπης –Λυκ.Τάξεις για εκπαιδευτική πενθήμερη εκδρομή στη Ρώμη.

Φεβ 13 2017

ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ – Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για εκδρομή του Γυμνασίου Καστελλάνων στη Θεσσαλονίκη.

Συντάκτης: κάτω από Εκδρομές

Κατεβάστε το αρχείο.

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ – Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για εκδρομή του Γυμνασίου Καστελλάνων στη Θεσσαλονίκη.

Επόμενα »