Επιστροφή σε ΟΜΑΔΑ Β΄

Ψώνια οικονομικά από το Διαδίκτυο

από την Ευγενία Μπαλοθιάρη

πηγή :  shape.gr

Στο internet μπορείς πλέον να βρεις από οικόπεδα μέχρι υπολογιστές και από ρούχα και κοσμήματα μέχρι… καφετιέρες, ενώ μάλιστα πολλά sites σου δίνουν τη δυνατότητα να λαμβάνεις μέρος σε online δημοπρασίες σε πραγματικό χρόνο και να αποκτάς αυτό που θες σε τιμές πολύ χαμηλότερες από αυτές που ισχύουν στα μεγάλα καταστήματα. Γιατί λοιπόν να μην εκμεταλλευόμαστε τις δυνατότητες που μας δίνει το διαδίκτυο για συμφέρον δικό μας και της τσέπης μας; Συν του ότι μπορούμε εύκολα να πουλήσουμε και δικά μας αντικείμενα και να βγάλουμε κέρδος!

Πρέπει να προσέχω !
Όταν αγοράζω κάτι σε προσφορά και πληρώνω λίγα χρήματα, δεν εξετάζω προσεκτικά το προϊόν μιας και πιστεύω ότι βγαίνω κερδισμένη λόγω του χαμηλού κόστους του. Αν, όμως, βγει ελαττωματικό ή δεν κινηθώ σωστά στο διαδίκτυο, ουσιαστικά θα έχω πετάξει αυτά τα χρήματα.

Αν αποφασίσω να ψωνίσω μεταχειρισμένα είδη, τα δοκιμάζω προσεκτικά για ελαττώματα που μπορεί να έχουν, τα οποία θα με αποτρέψουν από να τα αγοράσω ή θα αποτελέσουν παράγοντα για να ζητήσω ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση στην τιμή τους.
Όταν αγοράζω μεταχειρισμένα ηλεκτρικά είδη, πρέπει να μάθω τα πάντα για τη χρήση τους και την ημερομηνία αγοράς αλλά θα προτιμούσα καλύτερα αυτά που είναι ακόμη στο κουτί τους και έχουν χρησιμοποιηθεί ελάχιστα ως καθόλου.
Στα ψώνια μέσω διαδικτύου θα προτιμήσω να αγοράσω κάτι που το έχω δει πρώτα από κοντά σε κάποιο κατάστημα και φυσικά θα προσέξω τις συναλλαγές μου! Καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσω προπληρωμένη κάρτα, ή να πληρώσω με αντικαταβολή.

Η γνώμη μου

Στις αγορές από το Ίντερνετ, υπάρχουν σαφώς φθηνότερα προϊόντα και η ευκολία ότι τα λαβαίνεις στο χώρο σου.

Αλλά πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για τυχόν εξαπατήσεις !

.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/cpap/%ce%bf%ce%bc%ce%b1%ce%b4%ce%b1-%ce%b2%ce%84/%cf%88%cf%8e%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b4%ce%af%ce%ba%cf%84%cf%85%ce%bf/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση