1.Δραστηριότητα στην αυλή
2. Διαλύματα
3. Χρωματογραφία χάρτου
4. ξύδι και μαγειρική σόδα (η πρώτη μας αντίδραση)
5. οξύτητα λαδιού
6. Δείκτες: κόκκινο λάχανο
7. Βασιλόπιττα και αναμμένα λαμπάκια
8. ph διαλυμάτων ασπιρίνης και ντεπόν
1.Δραστηριότητα στην αυλή
2. Διαλύματα
3. Χρωματογραφία χάρτου
4. ξύδι και μαγειρική σόδα (η πρώτη μας αντίδραση)
5. οξύτητα λαδιού
6. Δείκτες: κόκκινο λάχανο
7. Βασιλόπιττα και αναμμένα λαμπάκια
8. ph διαλυμάτων ασπιρίνης και ντεπόν