Σχετικά με εμένα

Δασκάλα σε ένα σχολειό της Νίκαιας , στην όμορφη Σαλαμίνα τα τελευταία  χρόνια ,   E΄2  για φέτος. Το ιστολόγιο  αυτό αν και δημιουργήθηκε για να φιλοξενήσει υλικό για Στ΄ τάξη,  θα φιλοξενεί αυτή τη χρονιά εκτάκτως (λόγω της  πανδημίας) και κάποιες αναρτήσεις που θα βοηθήσουν τους μαθητές μου της Ε΄στην καθημερινή επανάληψη κι επικοινωνία με το σχολείο. 

36 thoughts on “Σχετικά με εμένα

  • Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Φυσικά και μπορείς να αξιοποιήσεις ιδέες και προτάσεις! Οι αναρτήσεις του ιστολογίου είναι ελεύθερες για εκπαιδευτική , μη εμπορική χρήση. Αξιοποιούν δε αρκετά συχνά υλικό και από άλλα εκπαιδευτικά ιστολόγια , όπως θα έχεις καταλάβει , πάντα με σεβασμό στις αξιόλογες δουλειές των συναδέλφων και αναφορά στην πηγή , όταν πρόκειται για αναδημοσίευση.
   Υ.Γ. Μόλις επισκέφτηκα συνάδελφε και το ιστολόγιό σου, εξαιρετική δουλειά!

 1. ΚΥΡΙΑ, ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΛΕΩ. ΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ NΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ .ΟΜΩΣ ΑΝ ΧΙΟΝΙΖΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝ ΠΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΤΕΣΤ ΦΥΣΙΚΗΣ!  ΤΕΛΕΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΟΛΟΙ?

 2. ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!   ΚΥΡΙΑ, ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΤΕ! ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ  ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΟ ΘΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ! ΑΡΑ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΘΑ ΧΙΟΝΙΖΕΙ !                                ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

  • Αν την έχεις σε ψηφιακή μορφή ( αρχείο word ) μπορείς να την επισυνάψεις σε ηλεκτρονικό μήνυμα και να τη στείλεις στο e-mail που έστελνες και τις εργασίες για την εφημερίδα της τάξης μας. Ζήτησε και τη βοήθεια της μαμάς σου. Θα χαρώ πολύ να τη διαβάσω. «Ακούγεσαι» ενθουσιασμένος… Μπράβο και στους δυο σας!

 3. Κυρία σας παρακαλώ βάλτε εμενα και τον νικολα στο σκετς ή τουλάχιστον κάντε οτι μπορείτε για να πάμε ,γιατί ποτε δεν εχω πάει και θελω να δώ αν είμαι καλή ηθοποιός
  ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Δεν ήθελα να χαλάσω την έκπληξη, Εμμανουέλα μου, αλλά είσαι ήδη στο σκετς! Και δεν χρειάζονται …ικεσίες, ούτε άγχος. Θα είσαι τέλεια για το ρόλο. Τη Δευτέρα θα μιλήσουμε και είμαι βέβαιη πως αυτά που έχω να σας πω , θα σας κάνουν να χαρείτε… διπλά!

 4. Kυρία, σήμερα που ήρθε  ο κύριος σύμβουλος μου θύμισε πως σε λίγους μήνες θα είμαι γυμνασιάκι και ότι θα φύγω από το σχολείο, θα χάσω τους συμμαθητές μου, τους φίλους μου και εσάς !!!!!!! Αν με δείτε να κλαίω μην με παρεξηγήσετε  Μπουχουχου…

  • Να σε παρεξηγήσω; Μπα δε νομίζω, Εμμανουέλα μου. Πολύ φοβάμαι πως θα κλαίμε όλοι μαζί αγκαλιά την τελευταία μέρα… Αν με ρωτάς πιστεύω ότι αυτή η υπέροχη τάξη-παρέα είναι κρίμα να χαθεί. Πρέπει να βρούμε τρόπο να την κρατήσουμε δεμένη. Θέλω να πιστεύω πως το ιστολόγιο ίσως βοηθήσει σε αυτό.

Αφήστε μια απάντηση