Μαρ 16
19

Συμμετοχή του 15ου ΓΕΛ στον 30ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Χημείας

Το 15ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης συμμετείχε με 15 μαθητές της Α και Β Λυκείου στον 30ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Χημείας. Την διεξαγωγή του διαγωνισμού, που έγινε το Σάββατο 19/3/2016 και στον οποίο συμμετείχαν χιλιάδες μαθητές από όλη την χώρα, ανέλαβε με επιτυχία, για την περιοχή της Θεσσαλονίκης, το 20ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης. 

sch10

Ο διαγωνισμός αυτός διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Ένωση Ελλήνων Χημικών και μέσω αυτού επιλέγονται οι μαθητές που εκπροσωπούν την Ελλάδα στην Διεθνή Ολυμπιάδα Χημείας.

Οι μαθητές συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί του Σαββάτου και κατανεμήθηκαν στις αίθουσες, στις οποίες παρέμειναν για αρκετές ώρες μέχρι την ολοκλήρωση της εξέτασης. Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές για την υπομονή και την προσπάθειά τους.

Υπεύθυνη καθηγήτρια: Στυλιανή Χατζάρα1 σχόλιο στο “Συμμετοχή του 15ου ΓΕΛ στον 30ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Χημείας”

  1.   ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΧΑΤΖΑΡΑ είπε:

    Ο μαθητής Νικόλαος Μπούγιας της Β Λυκείου διακρίθηκε για την επίδοσή του. Ανεξάρτητα όμως από την επίδοση είναι αξιέπαινοι όλοι οι μαθητές για την εθελοντική συμμετοχή τους και για την προσπάθεια που κατέβαλλαν.

Αφήστε μια απάντηση