Μαρ 15
28

29ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Χημείας – Συμμετοχή 8 μαθητών του 15ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης

29os_pmdchem

Το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015, πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στο 6ο Γενικό Λύκειο Καλαμαριάς και σε 92 ακόμα εξεταστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα, ο 29ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Χημείας, στον οποίο συμμετείχαν 3000 περίπου μαθητές της Α, Β και Γ Λυκείου από όλη την Ελλάδα.

Στο Διαγωνισμό αυτό συμμετείχαν 8 μαθητές του 15ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα 5 μαθητές της Α τάξης, 2 μαθητές της Β τάξης και 1 μαθητής της Γ τάξης. Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν αφιερώνοντας αρκετές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο τους.

eex_logo

Ο ΠΜΔΧ διοργανώνεται από την Ένωση Ελλήνων Χημικών και αναδεικνύει την αξία της Επιστήμης της Χημείας για την καθημερινή ζωή και το ρόλο της στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Τα θέματα του ΠΜΔΧ, καθώς και οι λύσεις τους βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της ΕΕΧ.

 ktirio_6o_gel_kalamarias1 σχόλιο στο “29ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Χημείας – Συμμετοχή 8 μαθητών του 15ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης”

  1.   ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΧΑΤΖΑΡΑ είπε:

    Οι μαθητές Νικόλαος Μαυρουδής της Α΄ Λυκείου και Γεώργιος Σιώκατας της Β΄ Λυκείου διακρίθηκαν για την επίδοσή τους στο Διαγωνισμό. Πολλά συγχαρητήρια και στους δύο μαθητές!

Αφήστε μια απάντηση