Τα 64 (που έγιναν 97 μέχρι 13/3) καινοτομικά έργα της πενταετίας!

Εξήντα τέσσερις (97 τελικά) εκπαιδευτικοί επιλέχθηκαν και προστέθηκαν στο φετινό κατάλογο των καινοτομικών έργων της δράσης ΑΡΙΣΤΕΙΑ και ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ στην Εκπαίδευση 2010″ η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Μαρτίου 2010 και ώρα 09.30 π.μ. στο “ΘΕΑΤΡΟΝ”, Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”, Πειραιώς 254, Ταύρος, όπου θα γίνουν οι παρουσιάσεις των έργων.

Η Αριστεία και Καινοτομία στην Εκπαίδευση είναι μια νέα δράση που εισάγεται από το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και έχει ως σκοπό να αναδεικνύει και να παρουσιάζει τα πλέον καινοτόμα σχέδια και δραστηριότητες που εφαρμόζουν στην τάξη οι εκπαιδευτικοί της χώρας μας.

Από την επόμενη χρονιά στόχος του Υπουργείου είναι η ανάδειξη και παρουσίαση ετησίως των 100 καλύτερων καινοτομικών πρακτικών στο μάθημα και η γενικότερη αξιοποίησή τους στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Υπενθυμίζεται ότι ειδικά για φέτος θα παρουσιαστούν τα έργα που έτυχαν διάκρισης από ελληνικό ή διεθνή οργανισμό την τελευταία πενταετία (μερικά εξ’ αυτών από το διαγωνισμό eLearning Awards). Οι εκπαιδευτικοί που θα συμμετέχουν, καλούνται να παρουσιάσουν το έργο τους στην ειδική τιμητική εκδήλωση που οργανώνει το Υπουργείο. Λεπτομέρειες θα βρείτε στις αντίστοιχες επιλογές του δικτυακού τόπου.

Συγχαρητήρια στους συναδέλφους και σε αναμονή νέων επιτυχιών από περισσότερους για του χρόνου!

Αφήστε μια απάντηση