Οδηγίες για την υποβολή των έργων σας

instrΠριν υποβάλλετε τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, διαβάστε παρακάτω τις οδηγίες. Από το 2009, το ΤΟΠ-50 των συμμετοχών στο διαγωνισμό εμφανίζεται επίσης στο LRE portal, μία πανευρωπαϊκή πύλη αποθηκευτικών χώρων ανταλλαγής πηγών μάθησης. Αυτό θα δώσει επιπλέον προβολή στο έργο σας και περισσότερες πιθανότητες να μοιραστείτε την εργασία σας με μια ευρύτερη εκπαιδευτική κοινότητα. Προτού υποβάλλετε το έργο σας, σιγουρευτείτε ότι:

1. Έχετε διαβάσει και ακολουθείτε τους κανόνες.
2. Το έργο σας βρίσκεται σε έναν ιστοχώρο, κατά προτίμηση έναν κεντρικό υπολογιστή με μόνιμο URL το οποίο θα υποβάλλετε στο διαγωνισμό.
3. Έχετε μια περιγραφή 200 λέξεων του έργου σας στα αγγλικά, γαλλικά, ή γερμανικά. Οι πιό μακροσκελείς περιγραφές μπορούν να προστεθούν στον ιστοχώρο σας.
4. Δεδομένου ότι το έργο σας θα προστεθεί επίσης στο LRE portal, θα κληθείτε να επιλέξετε μια Creative Commons άδεια. Η επιλογή είναι διαθέσιμη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγγραφής. Για περισσότερες πληροφορίες περί Creative Commons πατήστε εδώ
5. Τεχνικές απαιτήσεις:
Εάν χρησιμοποιείτε τα Windows 98, ME, 2000 ή XP, Vista σάς συνιστούμε:
5.1. Internet Explorer 7 ή τελευταία έκδοση
5.2. Netscape 7.2 ή τελευταία έκδοση
5.3. Firefox 3.0 ή τελευταία έκδοση
5.4. Όπερα 7 ή τελευταία έκδοση
Εάν είστε Mac χρήστης OS Χ (PowerPC και Intel), σάς συνιστούμε:
5.5. Firefox 3.0 ή τελευταία έκδοση
5.6. Όπερα 9 ή τελευταία έκδοση

Άλλοι browsers ή άλλα λειτουργικά συστήματα ενδέχεται να μην προσφέρουν πλήρη συμβατότητα με τον επίσημο ιστοχώρο eLearning Awards και την ενότητα της εγγραφής. ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο Chrome browser δεν υποστηρίζεται!

Σάς υπενθυμίζουμε ότι:

1. Τα έργα υποβάλλονται γενικά, όχι σε μία συγκεκριμένη κατηγορία.
2. Όλες οι συμμετοχές λαμβάνονται υπόψη για το βραβείο εξέχοντα εκπαιδευτικού. Οι αξιολογητές προσδιορίζουν τα έργα στην κατάλληλη κατηγορία βραβείων.
3. Έργα από τις ακόλουθες χώρες είναι επιλέξιμα για όλες τις κατηγορίες στο διαγωνισμό: ΕΟΧ / ΕΖΕΣ / χώρες της ΕΕ, υποψήφιες προς ένταξη χώρες (Κροατία, Τουρκία, ΠΓΔΜ), Ισραήλ και Γεωργία.
4. Όλες οι άλλες χώρες είναι επιλέξιμες μόνο για την κατηγορία «διεθνής συνεργασία».
5. Στην κατηγορία της διεθνούς συνεργασίας, τα έργα μπορούν να είναι σε οποιαδήποτε από τις 22 επίσημες γλώσσες της ΕΕ (πλην της ιρλανδικής) + ισλανδική, τουρκικά, νορβηγικά, και εβραϊκά.
6. Για όλες τις άλλες κατηγορίες, τα έργα μπορούν να είναι στις ακόλουθες γλώσσες: τις 22 επίσημες γλώσσες της ΕΕ (πλην της Ιρλανδίας) + ισλανδική, τουρκικά, νορβηγικά, και εβραϊκά.
7. Προθεσμία για την υποβολή της συμμετοχής σας: 28 Σεπτεμβρίου 2010.

Δείτε εδώ την προεπισκόπηση της φόρμας εγγραφής.

Σχετικά με το εργαλείο της ψηφοφορίας:

* Το εργαλείο ψηφοφορίας επιτρέπει στους επισκέπτες της ιστοσελίδας να καταδείξουν μια συμμετοχή που βρήκαν ιδιαίτερα χρήσιμη και καινοτόμο.
* Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το εργαλείο ψηφοφορίας κατά τρόπο δίκαιο, ασφαλή και υπεύθυνο.
* Μπορείτε να ψηφίσετε μόνο 1 φορά για την ίδια συμμετοχή. Μετά από αυτό, η ψήφος σας δεν θα ληφθεί υπόψη (ακόμη και αν δεν υπάρχουν προειδοποιητικά μηνύματα).
* Το εργαλείο ψηφοφορίας σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ως βάση για την αξιολόγηση. Η κριτική επιτροπή είναι εντελώς ανεξάρτητη.

Αφήστε μια απάντηση