9ο Δημοτικό Σχολείο Θήβας

Όλοι διαφορετικοί – Όλοι ίσοι…

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ “ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ” ΘΗΒΩΝ

Δεκ 201626

Οι μαθητές μας, στις 20 Δεκεμβρίου επισκέφτηκαν το Ίδρυμα Χρονίως Πασχόντων, «Διακονία Αγάπης», της Ιεράς Μητρόπολης Θηβών και Λεβαδείας με αφορμή τις Άγιες Μέρες των Χριστουγέννων και στα πλαίσια του προγράμματος “ΝΟΙΆΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΡΩ”.

Η υπεύθυνη, καθώς και οι ίδιοι οι ηλικιωμένοι μάς υποδέχτηκαν με χαρά. Τα παιδιά ήρθαν σε επαφή μαζί τους, έψαλλαν τα κάλαντα με συνοδεία μουσικών οργάνων υπό την καθοδήγηση του μουσικού μας, προσέφεραν γλυκά και τους ευχήθηκαν για τις γιορτές!!! Αυτοί από την πλευρά τους τα χειροκρότησαν θερμά. Και σε αυτήν την επίσκεψή μας ήταν παρούσα η σχολική σύμβουλος και συντονίστρια του προγράμματος κ. Ζουγανέλη Άννα.

Αφού ευχαριστήσαμε το υπεύθυνο προσωπικό του ιδρύματος, αποχωρίσαμε κρατώντας ιδιαίτερα συγκινητικές σκηνές στο μυαλό μας…!!!

 

1 010

1 006 1 008 1 011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 015

από κάτω από: Γενικά| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ “ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ” ΘΗΒΩΝ    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Χαιρετισμός της Διευθύντριας του Σχολείου

Σας καλωσορίζουμε στον ιστότοπο του 9ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας, που φιλοδοξεί να γίνει ένας εναλλακτικός χώρος συνάντησης εκπαιδευτικών, μαθητών/μαθητριών και γονέων. Μέσω αυτού επιδιώκουμε να ανοίξουμε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την εκπαιδευτική κοινότητα και την τοπική κοινωνία.

Εδώ θα βρείτε ανακοινώσεις που αφορούν τη λειτουργία του σχολείου μας καθώς και υλικό από τις δράσεις μας ως σχολική κοινότητα. Επιλέξτε από το μενού επάνω την ενότητα που σας ενδιαφέρει.

Καλή πλοήγηση!

Κατερίνα Παπαδά

Γιορτάζουν Σήμερα…

European Radio Logo

Ο καιρός στην πόλη μας…

Εκπαιδευτικό Λογισμικό

Εκπαιδευτικό Λογισμικό

Επισκέπτες

Ιστορικό

Σαν σήμερα

22/5: Παγκόσμια Ημέρα Βιοποικιλότητας
Η Παγκόσμια Ημέρα Βιοποικιλότητας εορτάζεται κάθε χρόνο στις 22 Μαΐου. Καθιερώθηκε το 1993 από τα Ηνωμένα Έθνη για την καλύτερη κατανόηση και ευαισθητοποίηση σε θέματα βιοποικιλότητας. Η ποικιλία των ζωικών και φυτικών ειδών είναι ουσιαστικής σημασίας για την ανθρώπινη ύπαρξη και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο για τη βιώσιμη ανάπτυξη και την εξάλειψη της φτώχειας.
   - Σχετικές αναρτήσεις

22/5/334 π.χ: Ο Μέγας Αλέξανδρος νικά τον Δαρείο στη Μάχη του Γρανικού.
   - Σχετικές αναρτήσεις



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων