9ο Δημοτικό Σχολείο Θήβας

Όλοι διαφορετικοί – Όλοι ίσοι…

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΠΑΙΔΙΚΗ HELMEPA”

Δεκ 201612

Την περσινή σχολική χρονιά 2015-2016 το σχολείο πήρε μέρος με τρεις ομάδες στο περιβαλλοντικό πρόγραμμα της “ΠΑΙΔΙΚΗΣ HELMEPA”.  Διακρίθηκε η μία από τις τρεις ομάδες με αρχηγό την εθελοντή εκπαιδευτικό και Διευθύντρια του σχολείου κ. Σολωμού Αικατερίνη,  λόγω του μεγάλου αριθμού δραστηριοτήτων που υλοποίησε,  για να συμμετέχει στο 23ο Συμβούλιο Αντιπροσώπων εκπροσωπώντας την Περιφέρεια της  Στερεάς Ελλάδας.

Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 2016 στο κτίριο “COSTAMARE” στην Αθήνα, παρουσία όλων των χορηγών του προγράμματος και ακολούθησε η απονομή των αναμνηστικών διπλωμάτων για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα.

 

 

1

IMG_7796

IMG_7812

2

 

από κάτω από: Γενικά| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΠΑΙΔΙΚΗ HELMEPA”    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Χαιρετισμός της Διευθύντριας του Σχολείου

Σας καλωσορίζουμε στον ιστότοπο του 9ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας, που φιλοδοξεί να γίνει ένας εναλλακτικός χώρος συνάντησης εκπαιδευτικών, μαθητών/μαθητριών και γονέων. Μέσω αυτού επιδιώκουμε να ανοίξουμε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την εκπαιδευτική κοινότητα και την τοπική κοινωνία.

Εδώ θα βρείτε ανακοινώσεις που αφορούν τη λειτουργία του σχολείου μας καθώς και υλικό από τις δράσεις μας ως σχολική κοινότητα. Επιλέξτε από το μενού επάνω την ενότητα που σας ενδιαφέρει.

Καλή πλοήγηση!

Κατερίνα Παπαδά

Γιορτάζουν Σήμερα…

European Radio Logo

Ο καιρός στην πόλη μας…

Εκπαιδευτικό Λογισμικό

Εκπαιδευτικό Λογισμικό

Επισκέπτες

Ιστορικό

Σαν σήμερα

22/5: Παγκόσμια Ημέρα Βιοποικιλότητας
Η Παγκόσμια Ημέρα Βιοποικιλότητας εορτάζεται κάθε χρόνο στις 22 Μαΐου. Καθιερώθηκε το 1993 από τα Ηνωμένα Έθνη για την καλύτερη κατανόηση και ευαισθητοποίηση σε θέματα βιοποικιλότητας. Η ποικιλία των ζωικών και φυτικών ειδών είναι ουσιαστικής σημασίας για την ανθρώπινη ύπαρξη και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο για τη βιώσιμη ανάπτυξη και την εξάλειψη της φτώχειας.
   - Σχετικές αναρτήσεις

22/5/334 π.χ: Ο Μέγας Αλέξανδρος νικά τον Δαρείο στη Μάχη του Γρανικού.
   - Σχετικές αναρτήσεις



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων