Αγαπητοί γονείς,

μετά τις τελευταίες οδηγίες που λάβαμε σήμερα το μεσημέρι από το Υ.ΠΑΙ.Θ τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός στο σχολείο.

Η προσέλευση των μαθητών θα γίνει από τις 8.15-8.30.

Κάθε μαθητής θα έχει μαζί του την σχολική του τσάντα, φαγητό και νερό και δύο μάσκες (τη μία θα τη φοράει ήδη, με την είσοδό του στο σχολείο).

Οι μαθητές, μετά την είσοδό τους στο σχολείο θα κατευθύνονται απ’ ευθείας στην αίθουσα διδασκαλίας τους, όπου θα τους περιμένει ο δάσκαλός τους.

Στις 11.00 θα γίνει ο αγιασμός στην αυλή του σχολείου με αντιπροσωπεία μαθητών και εκπαιδευτικών.

Οι μαθητές θα αποχωρήσουν από το σχολείο στις 11.30 -11.45, έχοντας ενημερωθεί για τον τρόπο λειτουργίας του σχολείου τις επόμενες μέρες.

Τα ολοήμερα τμήματα (πρωινό κα απογευματινό) θα λειτουργήσουν κανονικά από την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020. Λόγω των ειδικών συνθηκών προτείνεται το φαγητό που θα καταναλώσουν οι μαθητές στο ολοήμερο να μπορεί να διατηρηθεί στις τσάντες τους και να μην χρειάζεται ζέσταμα.

Οι γονείς θα συνοδεύουν τους μαθητές μέχρι την είσοδο του σχολείου, διακριτικά και τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Σας ενημερώνουμε, επίσης, ότι με την επιμέλεια του Δήμου Μυτιλήνης καθαρίστηκε έγκαιρα ο αύλειος χώρος του σχολείου και σήμερα ανέλαβε καθήκοντα η καθαρίστριά μας.

Οι σημαντικές ενημερώσεις του σχολείου θα γίνονται μέσω του blog. Θα είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Ευχόμαστε σε όλους καλή σχολική χρονιά και ευελπιστούμε στην καλή συνεργασία μεταξύ μας.

Το διδακτικό προσωπικό του 9ου Δ.Σ Μυτιλήνης