Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Η μεγάλη Σημαία του σχολείου μας

Καλωσορίσατε

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς.

Στόχος της είναι η δημιουργία ενός παραθύρου επικοινωνίας μεταξύ των μελών της σχολικής κοινότητας αλλά και με την τοπική κοινωνία.

Προσδοκούμε ο διαδικτυακός μας χώρος να αποτελέσει πηγή έγκυρης και έγκαιρης πληροφόρησης για όλα τα θέματα και τις δραστηριότητες της σχολικής μας μονάδας.

Πρόσφατα σχόλια

    Kατηγορίες

    Η μεγάλη Σημαία του σχολείου μας

    Στο σχολείο μας έχει τοποθετηθεί εδώ και καιρό ένα νέο αλεξικέραυνο, που βρίσκεται στο πίσω μέρος του κτιρίου, και έχει τέτοιες προδιαγραφές που προστατεύει τη σχολική μας μονάδα και τις δύο γειτονικές. Η εταιρία που το τοποθέτησε, ως δώρο στο σχολείο, είχε προεγκατεστημένα τα απαραίτητα ώστε να λειτουργήσει και ως ένας ιστός σημαίας.

    Κατόπιν πρότασης της διεύθυνσης του σχολείου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων κάλυψε την αγορά μιας σημαίας, μεγάλης σε μέγεθος, αντίστοιχου του ιστού, ο οποίος υψώνεται 15 μέτρα πάνω από το έδαφος.

    Τη σημαία εγκατέστησε και ύψωσε για πρώτη φορά ο αντιπρόεδρος του ΣΓΚ Νεκτάριος Παπαμιχαήλ. Ίσως ήταν και πιο ταιριαχτό άλλωστε, λόγω στρατιωτικού επαγγέλματος.  Απ’ τη φωτογραφία μπορείτε να κρίνετε και το σχετικό της μέγεθος.

    Από τις αρχές Ιουνίου λοιπόν, με την απαραίτητη -λόγω μεγέθους της σημαίας- βοήθεια του ανέμου (ευτυχώς άνεμος υπάρχει σε αφθονία στα μέρη μας), η γαλανόλευκη κυματίζει περήφανα πάνω απ’ το σχολείο, ορατή από πολλά σημεία της γύρω περιοχής. Κάνοντας κλικ πάνω στην παρακάτω φωτογραφία μπορείτε να δείτε τη σημαία να κυματίζει σε αργή κίνηση.

    Κάνοντας κλικ πάνω στη φωτογραφία μπορείτε να δείτε τη σημαία να κυματίζει…

     

     

     

     

     

     

    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση