Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Τελετή αποφοίτησης ΣΤ’ τάξης 2020-2021

Καλωσορίσατε

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς.

Στόχος της είναι η δημιουργία ενός παραθύρου επικοινωνίας μεταξύ των μελών της σχολικής κοινότητας αλλά και με την τοπική κοινωνία.

Προσδοκούμε ο διαδικτυακός μας χώρος να αποτελέσει πηγή έγκυρης και έγκαιρης πληροφόρησης για όλα τα θέματα και τις δραστηριότητες της σχολικής μας μονάδας.

Πρόσφατα σχόλια

  Kατηγορίες

  Τελετή αποφοίτησης ΣΤ’ τάξης 2020-2021

  Την τελευταία μέρα του διδακτικού έτους, την Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021, στις 10:00, όπως και πέρυσι και λόγω τήρησης των μέτρων προστασίας και αποφυγής διάδοσης της Covid-19, πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του σχολείου μια ολιγόλεπτη τελετή αποχαιρετισμού των μαθητών/τριών της τάξης, με παράδοση αντιγράφων των Απολυτηρίων, καθώς και κάποιων αναμνηστικών από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Μαθητές της Ε’ τάξης, με μικρά ποιήματα και με τη συνοδεία τραγουδιών από την Δ’ τάξη, αποχαιρέτησαν τα παιδιά της ΣΤ’ και τους ευχήθηκαν καλή αρχή στο Γυμνάσιο.

  Επίσης συνόδευσαν τους  μαθητές και τις μαθήτριες της ΣΤ’ οι ευχές των δασκάλων τους, καθώς και του υπόλοιπου εκπαιδευτικού προσωπικού για καλή σταδιοδρομία στην επόμενη βαθμίδα εκπαίδευσης και για καλή πρόοδο.

   

   

  Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
  Αντίθεση
  Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων