Αρχική » Το Σχολείο μας

Καλωσορίσατε

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς.

Στόχος της είναι η δημιουργία ενός παραθύρου επικοινωνίας μεταξύ των μελών της σχολικής κοινότητας αλλά και με την τοπική κοινωνία.

Προσδοκούμε ο διαδικτυακός μας χώρος να αποτελέσει πηγή έγκυρης και έγκαιρης πληροφόρησης για όλα τα θέματα και τις δραστηριότητες της σχολικής μας μονάδας.

Πρόσφατα σχόλια

  Kατηγορίες

  Το Σχολείο μας

   

  Το σχολείο μας ανήκει στον Δήμο Κιλκίς  και βρίσκεται δίπλα στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής.

  Είναι 6/θέσιο, αλλά λειτουργεί ως 8/θέσιο.

   

  Όλες οι αίθουσες διδασκαλίας βρίσκονται στον όροφο, εκτός από την αίθουσα διδασκαλίας της Α’ τάξης (όπου μετά το μεσημέρι φιλοξενείται το τμήμα του Ολοημέρου), η οποία βρίσκεται στο ισόγειο.

  Στο ισόγειο επίσης υπάρχουν τα γραφεία του διευθυντή και του διδακτικού προσωπικού, η αίθουσα του Τμήματος Ένταξης και η Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων, καθώς επίσης και το κυλικείο.

  Όλες οι αίθουσες διδασκαλίας διαθέτουν ηλεκτρονικό υπολογιστή και προβολικό μηχάνημα, όπως και σύνδεση στο διαδίκτυο με μεγάλες ταχύτητες, καθώς υπάρχει δίκτυο οπτικών ινών.

  Το διαμάντι του σχολείου είναι η αίθουσα της Βιβλιοθήκης, που στεγάζει τη Σχολική Βιβλιοθήκη μας, η οποία ανήκει από το σχολ. έτος 2018-19, στο Πανελλήνιο Σύστημα Δικτύου Σχολικών Βιβλιοθηκών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

  Δυστυχώς ο χώρος της αυλής είναι σχετικά περιορισμένος, και για τη Φυσική Αγωγή υπάρχει μόνο ένα γήπεδο μπάσκετ με ακατέργαστο δάπεδο και ένας ακόμα χώρος με μαλακό δάπεδο (πλακίδια).

   

   

   

  Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
  Αντίθεση