Ο Αγιασμός για το σχολικό έτος 2022-2023

C kef1 en1 agiasmos.png teaser

Αγαπητοί γονείς, αγαπημένα μας παιδιά!

Το σχολείο μας άνοιξε την μεγάλη πόρτα του και ‘μεις την μεγάλη αγκαλιά μας και σας περιμένουμε!  Ξεκινάμε με τον αγιασμό!

Μανούλες και μπαμπάδες, παππούδες και γιαγιάδες, ο αγιασμός του Σχολείου μας θα γίνει τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 στις 8:30 π.μ. στον αύλειο χώρο του σχολικού συγκροτήματος του 10ου Δημοτικού σχολείου Ν. Ιωνίας.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο : Φ7/ 109162 /Δ1/8-9-2022 με θέμα: “«Λειτουργία Νηπιαγωγείων για το σχολικό έτος 2022-2023» προβλέπεται: “…  οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν στις
σχολικές μονάδες από τις 8.15 έως τις 8.30 και θα παραμείνουν μέχρι την τέλεση του αγιασμού
σύμφωνα με τον προγραμματισμό του κάθε σχολείου που θα περιλαμβάνει οδηγίες για θέματα που
αφορούν στην εφαρμογή του ωρολογίου προγράμματος και στη γενικότερη λειτουργία του σχολείου”.  Συνεπώς οι γονείς και οι κηδεμόνες μετά τον αγιασμό θα παραλάβουν τα παιδιά τους και θα παραμείνουν μαζί τους για να ενημερωθούν για τη νέα σχολική χρονιά. Οι μαθητές/τριες προσέρχονται χωρίς τσάντες.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο 108730/ΓΔ4/08-09-2022 με θέμα: “Οδηγίες για την έναρξη λειτουργίας των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης”   η  χρήση μάσκας είναι προαιρετική για όλους! Οι εκπαιδευτικοί προσέρχονται στη σχολική μονάδα όπως ορίζει η εγκύκλιος.

Καλή σχολική χρονιά να έχουμε με πολλά χαμόγελα, πολύ φως, όμορφα συναισθήματα και πολλή δημιουργία!

Η προϊσταμένη  Ελένη Ξηραδάκη

και

Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας

Ασημάκη Μαρία, Βαΐτση Κωνσταντίνα, Μαραμή Ελένη, Σαββίδου Ιωάννα, Τσολάκη Μάλαμα