3ο ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Απριλίου 2017 το διασχολικό πρωτάθλημα σκάκι που διοργανώθηκε από το 8ο Γυμνάσιο Αχαρνών. Συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες από το 3ο,7ο, 8ο ,9ο, 10ο και 12ο γυμνάσιο. Υπεύθυνος του προγράμματος “Σκάκι, επίλυση προβλημάτων” που υλοποιείται στο 8ο Γυμνάσιο αλλά και της διοργάνωσης του τουρνουά είναι ο κ. Βλαχάκης Ιωάννης, εκπαιδευτικός του σχολείου και ενεργός σκακιστής, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς κ. Καρφόπουλο Β. και κ. Κουλουριώτη Ι.
Ευχαριστούμε το Δήμο Αχαρνών, τον ΕΟΣ Αχαρνών και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου για τη συμβολή τους στη διοργάνωση του τουρνουά.17757109_399279137115912_5879308432002325859_n

Τελευταίες ενημερώσεις

Αρχείο

Σελίδες

Σαν σήμερα

22/6/168 πχ: Η Μάχη της Πύδνας, που θέτει τέλος στον Γ Μακεδονικό Πόλεμο.
Οι Ρωμαίοι, με αρχηγό τον Λούκιο Αιμίλιο Παύλο, νικούν και συλλαμβάνουν αιχμάλωτο τον βασιλιά της Μακεδονίας Περσέα. Έτσι, ανοίγει ο δρόμος για την κατάκτηση της Ελλάδας από τους Ρωμαίους.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων